Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.333
- 15.117
- 1.938
Hoca acaba Abdülkerimi lazim olursa sol bek alternatifi olarak mi görüyor Kaan geldi diye?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb macında glumac yerine epuruanu olsa umraniye 1 puan alırmıs en azından.ama epruanuya ragmen toplam 7 pozisyonumuz vardı,çokta şut cektik.kaleci çok cıkardı
Glumaci depoya mi kapattilar. Fenere özel mi oynatiyorlar bunlarifb macında glumac yerine epuruanu olsa umraniye 1 puan alırmıs en azından.ama epruanuya ragmen toplam 7 pozisyonumuz vardı,çokta şut cektik.kaleci çok cıkardı
valla bu stoperleri ben haftalardır anlayamadım.umarım biter fbnın sansı,birazda fb stoperleri rakibe calıssınGlumaci depoya mi kapattilar. Fenere özel mi oynatiyorlar bunlari
Gerçek lan sakatlanmisti di mi o mactaemre tasdemir tek dk bile süre almamalı artık, adamın oynadığı her maçta yenilme ihtimalimiz var bugün de gördük. 3. lig topçusu
herif giresunda bile kadrodışıydı, oynayamadı geçen yıl.
2. yarı çıktı adamlar isabetli/isabetsiz şut çekememiş.
kepaze bi oyuncu bütün takımı bozuyor.
hatırlarsanız 0-7lik başak maçında bile herifler ilk 10-15 dk gelmişti o taraftan sakatlanıp çıktı da allahtan rahat rahat bitirdik maçı
emre tasdemir tek dk bile süre almamalı artık, adamın oynadığı her maçta yenilme ihtimalimiz var bugün de gördük. 3. lig topçusu
hatırlarsanız 0-7lik başak maçında bile herifler ilk 10-15 dk gelmişti o taraftan sakatlanıp çıktı da allahtan rahat rahat bitirdik maçı
Sağ beki Kaan ile yedekleyecek galiba, sol DuboisKaan'ı sol bek mi kullanacağız ? Sağ bek oynayabiliyor ama sol bek oynar mı acaba.
Kaan'ı sol bek mi kullanacağız ? Sağ bek oynayabiliyor ama sol bek oynar mı acaba.
O tarz bir adam bulabileceğimizi sanmıyorum.kanat konusunda katilamiyorum
bize 1 tane ghezzal gibi dominant calimci playmaker kanat lazim
dominant biri olmali bu cok onemli
sagacik alirsak oyle tarz boeyin bonservisine +10 yazdirir
aynen çıkana kadar traore osurtuyordu bize kazım girdi de durdurdu allahtan.Gerçek lan sakatlanmisti di mi o macta
doğru diyosunemre tasdemir tek dk bile süre almamalı artık, adamın oynadığı her maçta yenilme ihtimalimiz var bugün de gördük. 3. lig topçusu
Alanya kupa maçını izle orda eleyecekti biziaynen çıkana kadar traore osurtuyordu bize kazım girdi de durdurdu allahtan.
sol bekte dubyo oynamazsa kazım olmalı ilk tercih
Aferin Sergeyfb macında glumac yerine epuruanu olsa umraniye 1 puan alırmıs en azından.ama epruanuya ragmen toplam 7 pozisyonumuz vardı,çokta şut cektik.kaleci çok cıkardı