- 19 Mart 2014
- 29.647
- 31.054
- 2.718
Trabzon maçında yerimiz hazır. Galibiyetimiz hayırlı olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben rashicanın iyi olmadığını düşünüyorum bence bizim tarzımız değilBarrow 1m euro + 6-7 opsiyonla gelse çok mutlu olacağım. Rashicayla güzel rotasyona girerler
sorun şu ki herif astrolojik acıdan çok iyi etkiler alıyo bugun,avatar yapmam fayda etmez.baska bi çözüm bulurum.gerci dolunay,uranüsyen.dünya kupası sonrası sakatlandıgı gibi yine sakatlanabilir.sert acılar da alıyosergen valneciayi avatar yap
Zaten pisaya gelen teklifler varmış al sat yapacaklar,opsiyonu kullanmazlarsa biz satarız belkide daha fazlasınabunlar belli ki morutanı çok istiyor. çıkarıp versinler 5.5 milyonu aşağısını kesinlikle kabul etmemeliyiz
Valenciayı bilmem ama Fener bu gün kaybedeceksorun şu ki herif astrolojik acıdan çok iyi etkiler alıyo bugun,avatar yapmam fayda etmez.baska bi çözüm bulurum.gerci dolunay,uranüysen.dünya kupası sonrası sakatlandıgı gibi yine sakatlanabilir.sert acılar da alıyo
Yine kaotik bir galibiyet bizi bekliyor abiTrabzon maçında yerimiz hazır. Galibiyetimiz hayırlı olsun.
Yiğit renktaş daha etkili
imkansız yavValenciayı bilmem ama Fener bu gün kaybedecek
sorun şu ki herif astrolojik acıdan çok iyi etkiler alıyo bugun,avatar yapmam fayda etmez.baska bi çözüm bulurum.gerci dolunay,uranüsyen.dünya kupası sonrası sakatlandıgı gibi yine sakatlanabilir.sert acılar da alıyo
Yigiti hafife almamak lazım onda da enteresan bir enerji varne yigiti ya
sergen metafizik aleminin messisidir
Üst üste galibiyetler yönetimi de rehavete sokmuş anlaşılan. Ts maçı mağlubiyetiyle kendilerine gelirler
ben son durak filmi fotosunu düşündüydüm.orda da ölmesi gerekenler ölmüyo,sonra ölüyo.aynı fb gibi.hakemler fbyi kurtardı ama ölümden kaçılmazsen yap su avatari sergi lagaluga yapma
senin bjk sorununu cozen adamim
dinle iste buyuklerinin lafini
Kazanalım da heyecan daha iyi umutlandırıp eziyet çektirmek daha iyi rakiplere.Yine kaotik bir galibiyet bizi bekliyor abi
Yigiti hafife almamak lazım onda da enteresan bir enerji var
Niye noldu transfer mi yapmiyorlarÜst üste galibiyetler yönetimi de rehavete sokmuş anlaşılan. Ts maçı mağlubiyetiyle kendilerine gelirler
Üst üste galibiyetler yönetimi de rehavete sokmuş anlaşılan. Ts maçı mağlubiyetiyle kendilerine gelirler
ben son durak filmi fotosunu düşündüydüm.orda da ölmesi gerekenler ölmüyo,sonra ölüyo.aynı fb gibi.hakemler fbyi kurtardı ama ölümden kaçılmaz
Uzun vadede bencede sergen ama kısa vadede yiğit daha etkili tek cümleyle işi bitiriyor 2 satır valenciaya övgü dolu cümle kursun kafadan 3 hafta gider valenciasergen benim gecen sene haritami cikardi
ne dediyse oldu
1 sergen
2 nostradamus
3 medyum memis
4 baba vanga
dir benim icin