- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
ben valencianın bugun gol veya asist yapacagından nerdeyse eminim,bunu bile bile koyamam avatara.gotuyle gülerler banayine dinlemiyorsun beni
sonra dedigimi yapiyorsun oluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben valencianın bugun gol veya asist yapacagından nerdeyse eminim,bunu bile bile koyamam avatara.gotuyle gülerler banayine dinlemiyorsun beni
sonra dedigimi yapiyorsun oluyor
Ne kadar mazoşist bir taraftarbence trabzon maçını kaybedelim
lige heyecan gelsin
Sen bu werhostla ilgili gelismeler olacak demiştin sezon başında harbiden herif gitti o yüzden sanada itimat etmekteyimben valencianın bugun gol veya asist yapacagından nerdeyse eminim,bunu bile bile koyamam avatara.gotuyle gülerler bana
ben valencianın bugun gol veya asist yapacagından nerdeyse eminim,bunu bile bile koyamam avatara.gotuyle gülerler bana
ya sakatlanacaktı ya gidecekti.baska caresi yoktu abiSen bu werhostla ilgili gelismeler olacak demiştin sezon başında harbiden herif gitti o yüzden sanada itimat etmekteyim
Renktaş Galatasarayın olduğu yerde umut vardır ve bizde elhamdülillah Galatasaraylı olarak umutla bakmamız normal benceDün umraniyeye 4 5 atarız diyenler bu maç icine coşmasinlar mümkünse
forumdakiler ve valencia fbye macı kazandırırsa misafir fbliler güler.kim güler ula
cinlerinmi
tövbe yarrabi
valenciayı istemeye istemeye avatar yaptım.ama vazgececegim
leeds bile daha sevimlikalsin iste böyle
Harbiden ha benim gibi müzmin işsize işe başlayacaksın dedi kısa süre içinde işe başladım.sergen benim gecen sene haritami cikardi
ne dediyse oldu
1 sergen
2 nostradamus
3 medyum memis
4 baba vanga
dir benim icin
Bologna zorunlu satın alma isteğinden vazgeçmiş. 2 kiralama+8 satın alma diyorlarmış. Biz 1 milyondan fazla kira vermeyiz demişiz.