Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşin ilginç tarafı yanlış kişiye kızıyor Fenerbahçeliler . Ali Palabıyık golü vermişti + ilk penaltıyı vermemişti . 2 sinde de VAR çağırdı 😀😀😀😀
Alanyaspor maçıyla sezonu kapatması gereken hakem 4-5 hafta dinlendirip tekrar maç yönetmesine izin verirlerse olacağı buydu o gün biz dedik bu hakem sezonu kapatmalı diye dinlemediler döndü dolaştı ellerinde patladı. Golü iptal eden Ali Palabıyık değil o konuda haklısınız VAR hakemi uyarıyor o iptal ediyor Ali Palabıyık'a kalsa golü verirdi.

Alanyaspor maçıyla sezonu kapatması gereken hakem 4-5 hafta dinlendirip tekrar maç yönetmesine izin verirlerse olacağı buydu o gün biz dedik bu hakem sezonu kapatmalı diye dinlemediler döndü dolaştı ellerinde patladı. Golü iptal eden Ali Palabıyık değil o konuda haklısınız VAR hakemi uyarıyor o iptal ediyor Ali Palabıyık'a kalsa golü verirdi.
Ali Palabıyık da Alanya maçında o kadar ah aldı , bu akşam çıktı ahlar . Allah çok büyük

biz içerde nasıl rahat mac kazanacagız yav

pazar gunu ay aslan burcundaymis, ts aslan burcuymus

iyimi kotumu?
buralara girersek çıkamayız.trabzonun dogum haritası üzerinden yorumlarsak dolunayın gunesle acısı uzak ama trabzonun jupiteriyle kavusuyo dolunay,bu çok sanslı olabildiği gibi aslandan ötürü,uranusten kare yediği için aldatıcı da olabilir.üzücü bi yenilgide alabilir trabzon

ama maçlar takım haritaları üzerinden yorumlanmaz.mac haritası da çogu zaman yalan söyler.sahada kazanan futbolculardır.bende o yuzden futbolcularımıza bakıyorum

bu aksamki olaylardan sonra tarbzon macinda agir dogranabiliriz

ne kadar derin bi yorum yapmış : ) ne takım haritası ne de maç haritası üzerinden şu takım kazanır denilmez.ben sadece futbolcular üzerinden bakıyorum.

derbi günü,ay aslandayken jesusun burcuda aslan olmasına ragmen derbiyi GS kazandı :)böyle mantık olur mu?

yav astrolojiye bu kadar takmayın : ) bu eglencelik bişey ya,kişisel haritalar önemli her zaman.Galatasarayın net dogum tarihi yok.1 ekim demişler,öyle kabul etmişler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt