Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyiki Onyekuru falan alınmamış şimdi herkes gitsin derdi.
Dün yine rezalet oynadı.
Hocam onye hep böyleydi zaten bir maçta 10 gol kaçırır 1 atar kral ilan edilirdi. Dün atamadı sadece maç içinde sürekli kaybolurdu yanlış mı hatırlıyorum

Bu nöbet bitecek ama böyle bitmeyecek!
3037.webp

Hocam onye hep böyleydi zaten bir maçta 10 gol kaçırır 1 atar kral ilan edilirdi. Dün atamadı sadece maç içinde sürekli kaybolurdu yanlış mı hatırlıyorum
18/19 sezonunun ikinci devresiyle MM'nin geldiği dönem daha çok oyunun içinde oluyordu.

Şu an hem içinde değil hem de pozisyonları çok kolay harcıyor.

17-18 sezonunun ikinci yarısındaki Garry Rodrigues gibi bir kanata hayır demeyiz.

Bu takıma top süren dribbling atan ve adam eksilten bir topçu şart kerem rashica falan bu işi iyi yapamıyor..En basit Geraldo gibi direk rakibin üstüne gidecek bir isim lazım kerem ya kaleyi düşünüyor ya da ceza alanı ön çizgisine pas çıkarıyor artık rakipler de çözdü bu olayı..
Bilhassa kapanan takımları çözecek pas kalitesinde değiliz(ligin bu konuda açık ara en iyisi olmamıza rağmen biz bile yetersisiz)final paslarimiz sıkıntılı bu yönden adam eksiltip rakibin dengesini bozan topçular çok değerli..
Play maker kanat isteyenleri de takıma uyum sağlama açısından anlayabiliyorum ama şahsi düşüncem hücum çeşitliliği açısından farklı tipte bir oyuncu gerekliliğidir..

Bu takıma top süren dribbling atan ve adam eksilten bir topçu şart kerem rashica falan bu işi iyi yapamıyor..En basit Geraldo gibi direk rakibin üstüne gidecek bir isim lazım kerem ya kaleyi düşünüyor ya da ceza alanı ön çizgisine pas çıkarıyor artık rakipler de çözdü bu olayı..
Bilhassa kapanan takımları çözecek pas kalitesinde değiliz(ligin bu konuda açık ara en iyisi olmamıza rağmen biz bile yetersisiz)final paslarimiz sıkıntılı bu yönden adam eksiltip rakibin dengesini bozan topçular çok değerli..
Play maker kanat isteyenleri de takıma uyum sağlama açısından anlayabiliyorum ama şahsi düşüncem hücum çeşitliliği açısından farklı tipte bir oyuncu gerekliliğidir..
Brumanın bizde prime yaptığı zamanki gibi bi oyuncu şart rakibin belini kıran cinsten driblingle ile yatıran bi adam şart

Bek arkalarını bu kadar boş bırakır oraya da Emre Taşdemir gibi savunmayla ilgisi olmayan bir adam koyarsan azcık hızı olan her adam sana Geraldo kesilir zaten bu normal. Aynı maçta Ümraniyede Kerem olsa ilk yarı bizi 5lik yaparlardı. He bence kanattan ziyade iyi bi 8 ve Türk sol bek ihtiyacımız var bizim.

Fb'nin ligten çekilmesini kesinlikle istemem bu kadar keyifsiz zorlu hayatımdaki tek büyük eğlencem fb'nin ligte rezil oluşunu izleyip tadını çıkarmak.

Ali koç'a sesleniyorum bizim elimizden bu eğlenceyi almasın.

Herkes mi fbli olur ya

Oldu yavrucum. Sampiyon olamayinca, basarizliga dis gucler yaygarasiyla " banane ben oynamayacagim"
Sizin kadar Turk futboluna son 30 senedir zarardanbbaska birsey getirmeyen simarik, sikeci bir guruh gelmedi. Beceremedin mi kilif bul, oyundan cekil! Iyi olur. 2011 de kume dusmeniz gerekirken, gene kollanarak kurtardiginizdan kalan borcu simdi duserek odeyin.

Bek arkalarını bu kadar boş bırakır oraya da Emre Taşdemir gibi savunmayla ilgisi olmayan bir adam koyarsan azcık hızı olan her adam sana Geraldo kesilir zaten bu normal. Aynı maçta Ümraniyede Kerem olsa ilk yarı bizi 5lik yaparlardı. He bence kanattan ziyade iyi bi 8 ve Türk sol bek ihtiyacımız var bizim.

Tasdemirin oynamasi Okan hocanın hatası çok beğenmesem de Dubois ondan kat kat iyi sol bek son maçlarda verimsiz olan rashica yerine BAY ile baslayabilirdi..
Bence Kaan da versatil bir isim sol bekte idare edebilir uğur çiftçinin falan ondan bir ekstrasi olacağını sanmıyorum ha Mert muldur Rıdvan falan gelecek olsa ben de yerli sol bek deneyelim derdim ama pek olası görünmüyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt