Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juventus are sensationally considering terminating Paul Pogba's contract, or attempting to somehow sell him, after he has failed to play a single minute for the club since his return from Manchester United.

POGBAya ne dersiniz !!!

yav bu twitterı bi temizleseler mi?transfer haberi arıyorum Galatasaray yazıp,fbllisi bjklisi yorum yapıyo.arac cubuguna Galatasaray yazdıgımda sadece Galatasaraylıların ve Galatasaray hakkındaki haberleri görebilceğimiz bi düzenleme getirse musk?bu konu bana cok dert oldu yav.

ayrıca şarlatanlar ilgi için astrolojiyi futbola katıp milletten etkileşim almaya calısıyo.bizim hesaplarda paylasıyo.manyamıslar yav.prim yapmak için,takipçi için herseyi yazarlar.bjkyi de işin içine katarlar,sampiyonluk ayımız olan,defalarca sampiyonluk yasadıgımız ve rüzgarı arkamıza aldıgımız,bize çok yarayan boga ve ikizler etkisi altındaki mayısta,fbyi ve trabzonu sanslı da görürler.(bunu twitterdan gelip forumu takip edenlere yazıyorum,kulak asmayın)paylasım yapmayın onlarla ilgili,engelleyin

Ali Koç, Kulüpler Birliği'nin WhatsApp hattında tüm başkanlara, 'hakemler konusunda bir şeyler yapmanın zamanı geldi' mesajı çekti. Dursun Özbek, 'Alanyaspor maçından sonra bizim canımız yandığında neredeydiniz?' diye sordu.
götden sallanmis haber gibi geldi

yav bu twitterı bi temizleseler mi?transfer haberi arıyorum Galatasaray yazıp,fbllisi bjklisi yorum yapıyo.arac cubuguna Galatasaray yazdıgımda sadece Galatasaraylıların ve Galatasaray hakkındaki haberleri görebilceğimiz bi düzenleme getirse musk?

bu konu bana cok dert oldu yav.ayrıca şarlatanlar ilgi için astrolojiyi futbola katıp milletten etkileşim alamaya calısıyo.bizim hesaplarda paylasıyo.manyamıslar yav.prim yapmak için,takipçi için herseyi yazarlar.bjkyi de işin içine katarlar,sampiyonluk ayımız olan,defalarca sampiyonluk yasadıgımız ve rüzgarı arkamıza aldıgımız boga ve ikizler etkisi altındaki mayısta,fbyi ve trabzonu sanslı da görürler.(bunu twitterdan gelip forumu takip edenlere yazıyorum,kulak asmayın)paylasım yapmayın onlarla ilgili,engelleyin

Gscimbom.com.tr imtiyaz sahibi : Abdullah Musk

Hemen şimdi 2 transfer açıklayalım da kuşların psikolojiyi tamamen bozalım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İşte diyoruz ki neden bu herifler 20 senedir başımızda.. Sağlığı el verse bu geri zekalı muhalefet varken bir 20 sene daha rahat kalırdı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt