Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ali koça sağlam bir cevap vermemiz lazım.
Ya aslında bizim başkanlarda da hiç böyle kavgacı tipte biri yok.Bunlarda oluyor ama.Açıklama yapiyoruz hemen peşine yapiyorlar biz susuyoruz.Biz yapsak bunlar hemen ardına birdaha yapiyor biz gene susuyoruz.Sabaha kadar tartişsak haklı olacagimiz olayda susmamak gerek bazen

SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Trnsf olmaz diye endişeleniyodum aklıma sn timurun geçenki divan kuruluna transfer görüşmeleri sebebiyle katılamadığı geldi rahatladım

Min 2 isim gelir 8 ocak sabahı

Nevzar Dindar: “Galatasaray yönetimiyle konuştum, bizi bir maçta doğrayacaklar diyorlar. Dünden beri oluşan algı bu.”

Açık konuşmak gerekirse dün akşamdan beri yönetim süreci çok kötü yönetti sınıfta kaldı. En ufak haklılık payı olmamasına rağmen Ali koç ve paralı köpeklerine gündemi altın tepside sunduk bu konuda cidden vasat kaldı yönetim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Açık konuşmak gerekirse dün akşamdan beri yönetim olarak süreci çok kötü yönettik sınıfta kaldı. En ufak haklılık payı olmamasına rağmen Ali koç ve paralı köpeklerine gündemi altın tepside sunduk bu konuda cidden vasat kaldı yönetim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Galatasaray bir kere konusur ve o konusma tüm sezon boyunca konusulur

hakemler zaten her maç doğruyor.içerdeki bjk macında bjknin golünden önce bjkye faul uyduran,bjk gol atsın diye sürekli faul çalan,kadıköyde samueli atmayan halil umut meleri trabzon macına verdiler.deplasmandaki basaksehir macında ndiasmiye kırmızıdan atılmadı.hangi birini sayalım?

sen bu hakemleri yenmek için kadronu güçlendiriyo musun?yok.anca bekleyin,ibobun kuşu gibi yiyip dursunlar Galatasarayı sahada.

O sarı cicaldau mu lan?
FoCSwNyX0AAtnQS
Roos degilmi o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt