Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1675453901267.webp

Ali Koc denilen terörist platin fetöcü sponsorun eseri

o tarz mesajları GS hukukcularının twitter hesabına gönderin,öyle yazan manyaklar çok

resit ömer kükner abi murat bereketin ustadi onunla konustum biraz once

ona ilettim cok yanlis yaptimizi bu kulaklik olayinin tehlikeli oldugunu o da farkinda murat bereketle konusacakmis ayni seyi dusunuyormus

nelsonun pozisyonunuda konustuk

onu bugun atacaksin abicim bugun o pozisyon gelip baslik olarakda penaltimsi yazacksin

insallah yaparlar!

yaw bu ne kardesim forum hakem kavgası çöplügüne dönmüş. transfer de yok zaten. tatlar kaçık.

resit ömer kükner abi murat bereketin ustadi onunla konustum biraz once

ona ilettim cok yanlis yaptimizi bu kulaklik olayinin tehlikeli oldugunu o da farkinda murat bereketle konusacakmis ayni seyi dusunuyormus

nelsonun pozisyonunuda konustuk

onu bugun atacaksin abicim bugun o pozisyon gelip baslik olarakda penaltimsi yazacksin

insallah yaparlar!

Öyle fırsatlar varki bu namussuz şerefsizlerin kafasına kafasına vurmalık tam..
Başımızdakiler deli ediyor beni.Bir tane aklı başında gerçekleri gören çatır çatır konuşacak yönetici olmazmı arkadaş.Erden timur haricinde yönetimdeki şahıslar ne iş yapar arkadaş..Ulan nefret ettim pısırık hiç bir halta yaramayan yöneticilerden.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GD: "Avukatım da bu yayını izliyor, bugün yayın biraz uzun olacak."

o tehdit eden hesabı melih gökcek takip ediyomuş.onu da işin içine katıp bildirin

Sosyal Medya yoneticimiz sicak kafayi cok begenmis belliki ama diziyi izlemeyenler anlam veremeyeceklerdir

Ayrica boylr bir tutuma gerek yok trabzon macinda bizi dograrlarsa cikip ne diyeceksiniz

beyler burası transfer nöbeti. konu dışı muhabbetler için bir sürü başka başlık var zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt