Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
- 28 Temmuz 2017
- 10.028
- 6.140
- 853
Bu sene çok inanmışlardı ama. Bu yıldan sonra iflah olmaz bunlardan. Mutlaka şampiyon olmalıyız.Bildiği ne olabilir ardı yandığı için bağırıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene çok inanmışlardı ama. Bu yıldan sonra iflah olmaz bunlardan. Mutlaka şampiyon olmalıyız.Bildiği ne olabilir ardı yandığı için bağırıyor
Sezon başından beridir yayıncı kuruluştan tff sine kadar tüm düzeni kurmuşlardı bizim bukadar maç kazanacağımızı tahmin edemedilerBu sene çok inanmışlardı ama. Bu yıldan sonra iflah olmaz bunlardan. Mutlaka şampiyon olmalıyız.
NKFVASAçıklama yapacakmışız
Çok sert bi transfer açıklaması gelir mi
NKFVAS
Bunu yazsınlar yeterli olur
Ben bile tahmin edemedim onlar nasıl etsin?Sezon başından beridir yayıncı kuruluştan tff sine kadar tüm düzeni kurmuşlardı bizim bukadar maç kazanacağımızı tahmin edemediler
Bekleri kanat gibi öne atıp, orta sahayı da defansif açıdan 1,5 kişiye bırakmaya devam edersek her takım ve her futbolcu goller atabilir bu takıma. Lig sonuncusu sadece soldan değil ortadan da delik deşik etti; ortalama şut atabilseler Muslera da bir şey yapamazdı. Kazanırken zaafları görmeyen, kaybetmeye başladığında sorunun nerede olduğunu anlayana kadar ligi kaybeder...Bize karşı oynarlar golleri var
beşiktaş'ın açıklamasını yorumlamaya geçtiler bi anda izleyici sayısı düştü
süper olurAçıklama yapacakmışız
Çok sert bi transfer açıklaması gelir mi
O biraz emre Taşdemir hıyarı yüzünden oldu ilk yarii cikarirdim onu. O çıktı şutları yok 2. YariBekleri kanat gibi öne atıp, orta sahayı da defansif açıdan 1,5 kişiye bırakmaya devam edersek her takım ve her futbolcu goller atabilir bu takıma. Lig sonuncusu sadece soldan değil ortadan da delik deşik etti; ortalama şut atabilseler Muslera da bir şey yapamazdı. Kazanırken zaafları görmeyen, kaybetmeye başladığında sorunun nerede olduğunu anlayana kadar ligi kaybeder...
Çok sevdiğim ve güvendiğim Okan Hocanın Ümraniyespor performansından dolayı anksiyeteye girdim neredeyse...
Sergen kardeş, Sibel dizisi-Cine 5 reklam kuşağı-Tele 10 daki filanca programlar gibi saçmalıkları futbolla ilgili başlıklara yazmamanı rica etsem gücenir misin?!..Seni kırmak istemem ama sen de bizleri birazcık düşünsen hani. Lütfen ama...sibel dizisini izlerim daha iyi:crushed: