- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Bu bana baya mantıklı geldi wind wolsburg'da oynamıyor sakatlık problemleri yaşadı bize uyabilir.
@Samet Nalbant
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu bana baya mantıklı geldi wind wolsburg'da oynamıyor sakatlık problemleri yaşadı bize uyabilir.
TRANSFER RAPORU ALALIM İHTİYARIZ YAŞLIYIZ BÜTÜN GÜN TRANSFER GÜNDEMİNİ TAKİP EDEMİYORUZ
valencia biraktigi an cok rahat sampiyon oluruz
birakmazsa son haftalara kadar gider
hersey valenciaya bagli
fbyi ayakta tek tutan futbolcu sunu artik kabullenip anlamalisiniz
@Sergen Zeren yap su avatari adami deli etme
valencia biraktigi an cok rahat sampiyon oluruz
hersey valenciaya bagli
Gollerin yarısı penaltı zaten.Kariyerini gol sıkıntısı ile geçirmiş bir herif bu sene patladı, bir daha da bu kadar gol atamaz, kariyerinde 10 golü geçtiği sezon 2 tane falan
Futbolu bu kadar bilmen gerekmiyor. Haksız rekabetsin resmen. :/valencia biraktigi an cok rahat sampiyon oluruz
hersey valenciaya bagli
Kopenhag da bir Aslan varKopenhagda bir kanat vardı belki odur
Kopenhagda bir kanat vardı belki odur
Ben adamın yazdığı üzerinden mantıklı olur demistim nelsson'un baya yakın arkadaşıymış wind ama dediğiniz gibi son dönemlerde oynamış ve iyide katki yapmış wolsburg'un bu dönemde salmaz gibi.Adam sakatken oynamiyordu. Son 5 macin 4 de hazirdi ve 4 kere ilk 11 de oynamis. O 4 macta 3 gol atmis. Adamlar transfer dönemi kapalmisken bize Windi salmaz. Hel Nmecha sakatliktan yeni dönmüsken
Kopenhagda bir kanat vardı belki odur
Ajax oynasın diye bunlara kiralamıştı bu herifi galiba.![]()
Mohamed Daramy - Oyuncu profili 23/24
Mohamed Daramy, 21, Danimarka ➤ Stade Reims, 2023'den beri ➤ Forvet ➤ Piyasa Değeri: 6.00 mil. € ➤ * 7 Oca 2002, Hvidovre, Danimarkawww.transfermarkt.com.tr
![]()
Mohamed Daramy - Oyuncu profili 23/24
Mohamed Daramy, 21, Danimarka ➤ Stade Reims, 2023'den beri ➤ Forvet ➤ Piyasa Değeri: 6.00 mil. € ➤ * 7 Oca 2002, Hvidovre, Danimarkawww.transfermarkt.com.tr
8 gecesi sanırımTransfer ne zaman kapanıyor
8 şubat çarşamba yani.Transfer ne zaman kapanıyor