Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başlayacam kiralamanıza arkadaş transfer yapın önce. Habire adam kiralıyoruz
Kaan Ayhan'ı kiraladık ya işte Ross yerine. Zaten transfer yapmasak bile takım çok iyi. Stres yapmaya gerek yok. Tarihimizin en rahat transfer dönemi hatta. Transfer olsa ballı kaymak olur. Ki olacak 3-4 tane. Olmazsa da en iyi takım biziz zaten. Ama bunu farazi söylüyorum. Transfer olmaması diye bir durum yok. Biz şimdiden gidenleri konuşalım. Orta saha gelirse Miçö gider mi mesela? Ya da Mata ile devam mı edeceğiz? Son gün bir Uğur Çiftçi ya da Güray hamlesi gelir mi Emre'nin bu performansı sonrası?

acayip bi isik var bu rossda, ilerde nelssondan daha iyi olacagini düsünüyorum.
Öyle gerçekten de biz de stopersaray olduk iyice. Işık Kaan, Metehan. Ona rağmen kadroda 5 stoperimiz var. Sene başı kampı stoperler için çok çetin geçecek. Forma aslanın ağzında. Nelsson gider. Emin ve Işık Kaan Abdülkerim'in alternatifi olur. Sağ stoper Kaan Ayhan mı olur yoksa Ross mu orası muamma işte.

menerime çalım atmışız

Schalke 04'ün genç yıldızı Mertcan Ayhan transferde devleri birbirine kattı! A Milli futbolcu Kaan Ayhan'ın kardeşi olan Mertcan için Fenerbahçe ve Galatasaray karşı karşıya geldi​

Roma da istiyormuş bir aralar

Öyle gerçekten de biz de stopersaray olduk iyice. Işık Kaan, Metehan. Ona rağmen kadroda 5 stoperimiz var. Sene başı kampı stoperler için çok çetin geçecek. Forma aslanın ağzında. Nelsson gider. Emin ve Işık Kaan Abdülkerim'in alternatifi olur. Sağ stoper Kaan Ayhan mı olur yoksa Ross mu orası muamma işte.
nelssonun yerine ross bekliyor zaten, yüksek kazanc alip ucuz bi degisiklik harika birsey, kaan iyi topcu ama ben apoyu birakmam bambaska bisey.

boey ross apo dubois ilerde bu olur.
stopersaray degil bence, yatirimsaray olduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt