- 18 Mayıs 2011
- 53.416
- 57.373
- 4.613
daha once dedigim gibi baris kardes, bence transfere gerek yok.Hey allam ya transferler nerde Hollanda gülü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha once dedigim gibi baris kardes, bence transfere gerek yok.Hey allam ya transferler nerde Hollanda gülü
Ziyech klasik arap topcu kafasina girdi.Surekliik yok.2 mac domine eder 10 mac bulamazsin.Triplidir.Boyle topculari hic sevmem.Ziyech eskiden çok beğenirdim de son zamanlarda çok silik değil mi yav ? Yaz dönemde gelsin istemiştim ama ne bileyim şu saatten sonra kafama yatmıyor
Onu bilmem de 1.5 yıllığına Pulusic gelirse iyi olur hoş olur...isco'ya ne dersiniz
Git burdandaha once dedigim gibi baris kardes, bence transfere gerek yok.
Ziyech mi Pulusic mi sence renktaşım?Ziyech eskiden çok beğenirdim de son zamanlarda çok silik değil mi yav ? Yaz dönemde gelsin istemiştim ama ne bileyim şu saatten sonra kafama yatmıyor
Zahmet oldugeldim
Pulisic alabilirim sana istersenGit burdan
Mata daha iyimata yerine isco denenebilir..
pulisiçi malesef biz koltuk değnekli olsa bile alamayız anca kiralanabilir.Gelsin zaten 8 9 maça çıksın o maçları alır tek başınaPulusic gelecekse de köküyle gelsin