Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cengizden formasını çalan arkadaş Zaniolo değil miydi? Sağ kanadı almamış mıydı Cengizden? Hafızam kötü yoksa başka birine mi kaptırmıştı formayı Ünder

Zaniolo 10 Cengiz sağda oynuyordu başlarda.

Sonra Cengiz yerine Zaniolo ve Kluivert oynamaya başladı. Pastore 10 oynuyordu daha çok.

Yalnız Zaniolo dışında çıkan bir isim yok ama dikkatler buraya kaymışken kanat forvet daha önce açıklanabilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O adamla şimdiki adam aynı değil 2 kez bağ kopartınca fiziken düştü haliyle ben gelirse mertensin kanat gibi oynayacağını düşünüyorum
Hız olarak bir şey diyemem ama bağ sakatlığından sonra aksine çok daha fizik gücü yüksek bir şekilde dönmüştü. Patlayıcılığı, hızlanması hala iyi seviyede bence. Ama bence de tam bir forvet arkası. Talisca gibi kullanacaksın bu çocuğu, 2-3 saçma bir şey yaparken bir bakmışsın maçı alıyor.

Bence zaniola olta farklı ismi hiç çıkmayan bir isim gelecek bakalim kim olacak bu isim

akşam maç var siz transfer konuşuyorsunuz
galatasaraylı olun

Reis bu italyannın gelme ihtimali bu maçtan daha önemli.Eğerki bu adam hala benim seyrwttiğim zanioloysa bu maçı kaybetsekde çok net şampiyon oluruz.
Birde şöyle huzlı atlet bir orta saha oldumu off tadından yenmez.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hız olarak bir şey diyemem ama bağ sakatlığından sonra aksine çok daha fizik gücü yüksek bir şekilde dönmüştü. Patlayıcılığı, hızlanması hala iyi seviyede bence. Ama bence de tam bir forvet arkası. Talisca gibi kullanacaksın bu çocuğu, 2-3 saçma bir şey yaparken bir bakmışsın maçı alıyor.
Tam olarak bilmiyorum bende sıkı takip etmediğimden ama bir düşüşün olduğunu duymuştum o yüzden yazdım. Birde kanatta bek kovalayıp defans yapması mertens e göre daha düşük bir ihtimal bencede forvet arkası en ideali

Maç sonu diyorum da Zaniolo bu. Neyse nöbette son postum maç sonuna kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt