Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 16.289
- 10.662
- 1.423
Trabzon kazanacağı için bizi mutlu etmek adına Zaniola’yı açıklarlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi fıtığım nüksetti,sonra dönerimPeki o zaman beni yorumla; burcum koç, yükselenim kova. İlerleyen günlerde şampiyonluk görebilecek miyim
Kanatta olur MErtensin yerinede oynar. Mertensi arada dinlendirmek lazimda zaniola iyi durumdaki acepZaniolo kimin yerine mertens mi kesilecek ?
Aslında defansif katkısı, çalışkanlığı da fena olmayan birisi Zaniolo. Gelirse nerede oynarsa oynasın seveceksin bence.Tam olarak bilmiyorum bende sıkı takip etmediğimden ama bir düşüşün olduğunu duymuştum o yüzden yazdım. Birde kanatta bek kovalayıp defans yapması mertens e göre daha düşük bir ihtimal bencede forvet arkası en ideali
Dillendirmesi bile yasaklanmalı aman hocam yapma gözünü sevim.Trabzon kazanacağı için bizi mutlu etmek adına Zaniola’yı açıklarlar.
Maç sonu diyorum da Zaniolo bu. Neyse nöbette son postum maç sonuna kadar
Dur totemi bozma 12 haftadır iyi gidiyoruz. Trabzon alır.Dillendirmesi bile yasaklanmalı aman hocam yapma gözünü sevim.
Dur o zaman farklı alsın maçı da averaj -Dur totemi bozma 12 haftadır iyi gidiyoruz. Trabzon alır.
Maç sonu diyorum da Zaniolo bu. Neyse nöbette son postum maç sonuna kadar
KapımsıKAP geldi sayılır.