- 6 Eylül 2014
- 83.235
- 56.808
- 4.283
Arayan bulurBoeyin 8 no versiyonu nerde ihtiyar?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arayan bulurBoeyin 8 no versiyonu nerde ihtiyar?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hakemlerin uzaklaşması için talimat değiştirildiğini söyleyen Dilmen, "Hakemlerde suistimal var mı diye araştırılıyordu. Bugünkü gibi olaylar dönüyordu. Serdar Tatlı, VAR kayıtlarını dinliyor. Suistimaller var, olmayanlar var. Kamuoyuyla paylaşmıyor. Geliyor diyor ki, 4 tane hakem futbol camiasından uzaklaşmalı. Elimde belge var, dinledim diyor. Ancak talimatlar yeterli değil. TFF'ye başvuruyor. Diyor ki, MHK Başkanı olarak sizden talimat değişikliği yapmanızı istiyorum. Çünkü bu arkadaşların burada olması sıkıntı yaratıyor diyor. 20 Ekim gecesi talimat değişiyor." dedi.Nediyo gene
Avrupa ile başa çıkmak istiyorsak bu rakamları vermek zorundayız Ayrıca Erden Timur ve başkan sanırım ceplerinden destek veriyorKafayı mı yedik acaba.Yoksa hülle mi yapıyoruz.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zaniolo da takibe almış torreira'yi iletişime gecti yüksek ihtimal zaniolo.Bizim Torri, Zaniloyu takibe mi almış öle bişiler duydum
Zaniolo da risk falan yok arkadaşlar çer çöpe vereceğimiz 4-5 milyondansa ( miçö çikaldao ) daha sayamadığım onlarca topçu alacağına , 2 tane böyle topçun olsun yeter. Yıllardır vasata alıştık 15 civarıysa düşünmemek lazım
iftira atmaktan kendimizi sakinalimÖyle duyumculari sen buraya atiyon lan
Yedeğini de asını da alıyoruz yani
Aklıma Eren Güngör geldi. Altay' da yetişip Kayserispora transfer olmuştu. Daha 19-20 yaşında iken bile neredeyse kusursuz bir stoperdi. Fatih Terim tarafından birkaç kez Milli Takıma da dahil edilmişti...Her iki dizinin de çapraz bağları koptu; o sakatlıkları atlatıp tam futbola dönmüştü ki ismini şimdi hatırlayamadığım Eskişehirsporlu bir yamyamın açık kasti müdahalesiyle bir kez daha aynı sakatlığı yaşayınca bir daha düzen tutmadı ve genç yaşta futbolu bırakmak zorunda kaldı...Hele de Türk futbolunun stoper sıkıntısını çok fazla çektiği bir dönemde muhteşem bir kariyer yapabilecekken yaşadığı talihsizlikler aklıma geldikçe içim burkulur hala...Adam 2 defa çaprazı yırtmış üstad. Bidaha giderse herifin kariyeri biter muht.