- 26 Ocak 2021
- 35.167
- 33.787
- 2.233
Sarı saçlılarsarayHaydaa yine o saç rengi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sarı saçlılarsarayHaydaa yine o saç rengi
Az önce denk geldim tweetine adam maç var beni salın diyo
Şampiyonlar ligine katılsaydık kim bilir kimleri getirirdi. Erden timur geçmisteki tüm transfer yapmama bahanelerini çöpe atıyorVay be
İğrenç bir sezondan sonra üstüne Avrupa'da da yokken sen git ikardiyi,toreyrayı,zanioloyu al
Daha geçen sene Aytaç Kara için kendimizi kesiyoduk burda
Tşk erden timur
Boşluk@SkySport
#Zaniolo , #Galatasaray 'ye devretme isteğini bildirdi, serbest bırakma maddesiyle ilgili henüz bir anlaşma bulunamadı.![]()
Bu arada Türkler #ASRoma 'ün şartlarını kabul ettiler, ancak rakamlarda hala bir boşluk var.![]()
8 şubat çarşamba 23.59 sonKaç gün kaldı transfer döneminin sona ermesine
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kanatta kim vartransfer listemiz
1 Zaniolo
2 Ugur ciftci
Hiç ihtimali olmasa uğraşmazdik bence , 30 milyon olsa zaten bu kadar ısrarcı olmazdık yada boşuna imkansızı denemezdik diye düşünüyorum, Oluru var demek kiYav daha 2 hafta evvel Bournemouth 30 milyon teklif etti ama oyuncu istemediği icin transfer olmadi.
7-8 milyona rüyanızda verirler
İcardinin belden yukarısını Zaniolonun belden aşağısını alalım birinin kafaları birininin ayakları müthişEn güzeli %50 sini almak. Yarısı bize yeter
Bu ifb usulü bir şey reis bizlik değil.Bence Zaniolo ve Roma kulübüyle anlaşıldı bugünkü maçta yenilirsek veya berabere kalırsak maç sonuna açıklanabilir![]()
Kazanırsak?Bence Zaniolo ve Roma kulübüyle de anlaşıldı bugünkü maçta yenilirsek veya berabere kalırsak maç sonuna açıklanabilir![]()
Mizaha mi basladin5 milyon + Emre Tasdemir