- 2 Nisan 2012
- 40.167
- 19.860
- 2.548
ne 18 ya bu kurda. rüya görmeyelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
18 milyon mu önermişiz +bonus he
Ekonomistler bu yorumu görmesin18 düşük aslında
diagne = 13 m
cicaldau + morutan = 11 m
şu yerli sol bek işini kesin çözmemiz lazım. sola leo'yu yazınca orta sahada toreria-oliviera-mertens'i kuramıyoruz. bugün de bundan dolayı yüksek ihtimalle berkan-torreira-mertens'i izlicez. ya da ileri de barış-icardi-kerem yapıp öyle aşıcaz sınırı.
nelsson + sacha minimum 30 milyon zaten, 2 in 2 out şeklinde gerçekleşebilir.Florya parasına güveniyor olabiliriz. Yada Nelsson,Sacha,Kerem,Torreira satılması durumunda gelen paraları İcardi ve Zaniolo’ya gömeceğiz.
Tek tuk maclarini izledim , transfermarkt´a gore 20 maci sag acikta oynamis geri kalani da forvet arkasi-10 numara. Ama attigi gollerin cogu forvet arkasi oynadigi maclarda olmus gibi.Kanatta mi yapti bunu bütün maçları. Adamı biliyorumda durmadan izlemiyorum
Di Marzio bunların da adını yazdığında ne yapıp edilip alınsın yazıyorlardı öğlenFener forumlarında Zaniolo boş demişler![]()
Ozaman bir kanat transferi gelmeli. Mertens zaten arada dinlendirilmeli. Herif 35 yaşında. Ondan istikrarlı olması beklenemezTek tuk maclarini izledim , transfermarkt´a gore 20 maci sag acikta oynamis geri kalani da forvet arkasi-10 numara. Ama attigi gollerin cogu forvet arkasi oynadigi maclarda olmus gibi.
Yok artık neye doğrudur demiş pekiZaniolo’nun babasıymış.