Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Musleranin pozisyonu izledim defalarca kırık olacak bir pozisyon yok gibi geldi bana acaba birsey mi kaciriyorum neden o kadar aci cektiki

sneijderi sedat dogan acıklamıstı,beklentim yok dursundan

Allah korusun lakin Muslera'nın durumu ciddi ve uzun süreli olursa, Krasnodar'dan oyuncuyu izlemedin pek ama videolardan iyi gibi önemli olan sözleşmesi sezon sonu bitiyor olması ve yaşı yani uygun bir bedelle Muslera sonrası için de düşünüle bilecek bir aday. Garanti bir isim ise Livakovic çok iyi olur tabi ama olma ihtimali yok gibi böyle bir transferin.

Muslera yoksa Livakovic yarın indirilmeli derhalll

@Melih Peker doc kirik olsa hemen anlasiliyor dimi?
Parçalı deplase bir kırığı anlarsın ancak. Non-deplase bir kırık anlaşılmayabilir sıcağa sıcağına oyuncunun ağrı hissiyatı çok değişkendir Adrenalin bunu baskilar.

Kemik ödemi bile aslında mikroskopi kırıklardan oluşmaktadır bizim için önemli olan eklem yüzeyine uzanan bir kırık ya da çatlak olmaması umarım böyle bir sonuç ortaya çıkmaz.

Herkes gibi biz de yarını bekleyeceğiz

Bu arada konusu bura değil belki ama kardeşim üye oldu fakat hala kabul edilmedi kimle irtibata geçebiliriz ?

Parçalı deplase bir kırığı anlarsın ancak. Non-deplase bir kırık anlaşılmayabilir sıcağa sıcağına oyuncunun ağrı hissiyatı çok değişkendir Adrenalin bunu baskilar.

Kemik ödemi bile aslında mikroskopi kırıklardan oluşmaktadır bizim için önemli olan eklem yüzeyine uzanan bir kırık ya da çatlak olmaması umarım böyle bir sonuç ortaya çıkmaz.

Herkes gibi biz de yarını bekleyeceğiz

Hastaneye götürülmeyecekmiş bugün kırık riskini azaltır mı ya da olmadığı anlamına gelir mi ?

tabiki doktor değilim ama muslera büyük bi acı duysa aglardı diye düşünüyorum.bence ciddi bişey yok

Bırakın zaniola'yı Muslera gittiyse inaki pena'yı 6 aylığına kiralamaliyiz ya da eski Adana'nın kalecisi miydi Alanya'nın mi Antalya'nın mı tam hatırlamıyorum muric vardı o da iyi kaleciydi kiralanabilir 6 aylık

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt