Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
halil abdül değişimini mantıksız görmem üstüne birkaç bir şey de atılabilir

Oyuncuyu bilmiyom ama kanatsa ve Feyenoord veya Hertha Berlin istiyosa bu 2 takım kanat transferi için iyi referansı olan takımlar.1 de bunun üstüne Güney Amerikalı futbolcuysa ve Porto istiyosa bu oyuncuda iş vardır büyük ihtimalle..
FM de olduğu gibi „ilgilenen kulüpler“ butonundan oyuncu seçmeliyiz MURADIM

Sakatlık sorunu var ama Okan Hocanın oyun planına direkt uyabilecek bir oyuncu Abdülkadir Ömür.

Gelmesini isterim hatta Umut bile yerli golcü olarak olur. Halil, Yusuf Demir vs. takasta değerlendirilebilir.

Ula zaten vecino istenmeme sebebi 3m bonservis yillik 2.5m dan 3sene sözleşme haberlerinin cikmasiydi. Beleş vecino ya kimse karşı çıkmazdı

Edit: + olarak sozlesmesi 1+1 olsaydi

Abdulkadir'in sakatlık listesi 3 sayfa. Kronik yeterince var takımda yeterli.

Hocanın dünkü basın toplantısında bahsettiği "geçen yıl Zaniolo fırsatı çıktı" cümlesinden ben son ana kadar bekleyeceklerini çıkardım. Onu ima etti gibi geldi bana. Birini göndermediğimiz sürece durum bu bence. Ha son anda fırsat çıkmazsa da en azından sol bek ve orta saha için .... tuttuk demektir.

angelino ve dombele de neden gönderemıyoruz acaba ,kulüplermi istemiyor oyuncularmı

fener istedigi adamı cok rahat gönderiyor

Ndombele ve Angelino için burada yedek kalmışsın, bonservisi olan kulüplerde yedek kalmışsın bir şey fark etmez. Bence takımları geri istemiyor. Yapılan sözleşme detayını bilemiyoruz tabii.

Bir ihtimal bizde çok gönderme taraftarı değiliz gibi. Adam bulamıyor olabiliriz. En azından rotasyon oyuncusu falan olurlar, on-onbeş dakika sahaya atarız diye düşünüyor olabilir bizimkiler.

Hiç yoktan iyi dir mantığı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt