Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aldık ya yav. Savaş öncesi shaktarın 15 m bonus verdiği herife bonservis vermeden aldık.
Olay şu ki pandemi savaş derken bugün beğenmediğimiz bu herifi 50 milyon civarına satacakken satamadılar.
İyi oyuncu kötü oyuncu kısmına girmeyeceğim de o bölgenin al parlat sat olayı bana suni geliyor. Bir para aklama ağı var ve o paranın dönmesi için transfer yapılıyor. Benzer ekonomik özgürlük olmadığı sürece sonradan 50 küsüre satılan fred dahil kimseye sabit 15 milyon euro’luk bir yatırım yapılamaz.
Misal yeni bir bebe var kendini daha kanıtlamamış Polonya liginden hallice ortamda top oynayan Ukraynalı herife 40 milyon euro vermişler kabul edilmemiş.
Mudryk diye bir adama 100 milyon verildi ya.

Arkadaşlar tekrar yineliyorum.
Icardi bonservisi 10 milyon
Yıllık 10 milyon bunu Dursun Baskan açıkladı.

Zaha imza parası yıllık ücreti ve menajerlere verilen para 30 milyon euro dan az değildir fikrimin arkasındayım.
Icardi ye 50 milyon euro da feda olsun fakat shakhtar modeli üzerine konuşurken onlar yüksek meblağ ile brezilyalı oyuncular aldığını söyledikleri için olaya bu açıdan bakmamız gerektiğini ifade ettim.
Bunların hepsi herhangi bir kaynağı olmayan manipülatif spekülasyonlardır. Ahmet Konanç gibi bir tahta satın alıp youtube'da trol muhasebeci olabilirsin.

ne sinsi bi adam bu yaw, oldum olası nefret etmiştim zaten

Bir Trabzonspor taraftarı; "2010-11 şampiyonu olduğumuzu düşünüyoruz! Bu konu hakkındaki düşüncenizi merak ediyoruz."

Selçuk İnan: "Averajla Fenerbahçe şampiyon oldu. Colman, Fenerbahçe maçında penaltı kaçırmıştı, o gol olsaydı averajla biz şampiyon olacaktık. Ülke futbolunda hiç tasvip etmediğim şeyler yaşandı. Bir dava süreci oldu, konu FIFA'ya taşındı. Bununla ilgili şampiyon biziz demek ne derece doğru bilmiyorum, ben hep şöyle söylüyorum. Ben 82 puan topladığımız için zaten kendimizi şampiyon gibi görüyoruz ama tescil anlamında dava süreçleri var, karşı tarafta da büyük bir camia var. Bilip bilmeden bir camiayı kırmak, üzmek, birinin yanında olmak ya da karşısında olmak benim hiç tarzım olmadı."
Ulke icinde davayi dusurduler delillerin toplanmasi usule uygun degil diye. Bundan sonra adam nasil desin alenen? Sokakta rahat dolasamaz, manyak insanlar dolu sonucta. Politik konusmus, dogru demis bence.

Bugün bir emlakci üzerinden ev kiralasan kira kadar komisyon alıyor. Menajerleri biz öpücük ile mi kandırdık? Ben verilen paraların 30 olduğunu butununde görebiliyorum.
Komisyonunda bir üst limit oluyor biliyorsun değil mi? Zaha'nın bize maliyeti toplam 20 milyonu geçmez bende bunu diyorum.

Niye böyle olduk azizimmmm
Doğrulardan başka ne dedim ki

Yanlış anlaşıldım özür dilerim de geç hepimiz hata yapabiliriz
birbirimize kenetlendiğimiz şu günlerde ayrı düşmeyelim
Futbolda değişik şeyler oluyor. Garip garip bonservis ücretleri veriliyor. Arka planda büyük paralar dönüyor. Tekrar ediyorum Icardi bugün Benzema Lewandowski kategorisindedir 10 da eder 15 te ama yüzeysel bakmayalım olaylara arka planda bu işin başka maliyetleri de var. Menajeri olarak Wanda Nara ya da Gardhi ye de para verilmemiş mıdır? Sende bunu ispatla veya her kimse. Koskoca Icardi den bahsediyoruz.

Hola İsmail deyince kaloriferci sandım.
1706034042853.webp

Bunların hepsi herhangi bir kaynağı olmayan manipülatif spekülasyonlardır. Ahmet Konanç gibi bir tahta satın alıp youtube'da trol muhasebeci olabilirsin.
Beni alıntılamazsan sevinirim zira seni engellemek veya su mesajı atmak artık vakit kaybı.

Galatasaray lı olmak bazı şeyleri görmezden gelmekse evet Icardi için gecen sene 750 bin euro verdik. Keşke 7.5 milyon euro verseydik anasının ak sütü gibi helal ama rakamlar üzerinden bazı şeyler görünüyor. Kişi sadece kendini manipule eder.
Geçen sene evet biz İcardi'ye 750 bin euro verdi ama vergisi 3 miyonu da biz ödedik. Orada olay oydu zaten Psg vergisinden kurtararak 7-8 milyondan kurtuldu. Çok fazla Fb amigoları dinliyorsun önerim azalt.

Komisyonunda bir üst limit oluyor biliyorsun değil mi? Zaha'nın bize maliyeti toplam 20 milyonu geçmez bende bunu diyorum.
Ben Icardi bonservis yıllık ücret Gardhi Nara ve avukat komisyonu , Zaha imza parası yıllık ücret aradaki menajerlerin parası en az 30 diyorum. Bu muhabbet yerine şunu alabilirdim muhabbeti değil. Benim gördüğüm bu .

Bizde de Ziyech’in kontrat öyle. İsteyen olduğunda çıkıp 10M ver der miyiz hem de oynatmıyorsak
Araplar isterse 10 çekeriz niye çekmeyelim oynatmasak da oynatma hakkımız var. Sonraki satıştan da pay vereceğiz chelseaya.
Birde ikisi arasında müthiş bir seviye farkı var biri A- ise diğeri şimdilik B.
Yani maaşı kadar bir para isteseler bişey diyemeyiz kamada için de 10 m çok. Herif koca yaz kimseyle anlaşamadı zor bir tip diğeri de arapların kapısından döndü 15 milyon mu ne bonservis alacaklardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt