Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Ndombele için bazı görüşmeler var. Ndombele'yi isteyen bazı kulüpler var. Menajeri onlarla görüşüyor. Galatasaray, Ndombele'den vazgeçmiş durumda."

HY: “Zaha’ya EPL’den teklifler var.”

Tete kiralanabilir. Değerini yükseltme ve bonservis getirme potansiyeli var.

Bana göre barışın sol bek performansı rıdvandan iyi boşu boşuna transfer yapıyoruz. Adam gibi bir orta saha almadınız hala

Yav hala sol bek mevzusu, hiç gerek yok, barış oynar Kaan oynar, oynar da oynar. Ortasaha yok, sezon başı berbat planlama yapıldı hadi hata dersin, bari devrede eli yüzü düzgün bir ortasaha gelsin.

HY: “Bir anda bambaşka senaryo ile karşı karşıya kalabilriiz. Ben normalde orta saha ve sol bek bekliyordum ama bir anda 3-4 transfer olabilir, çıkışlar olursa.”

Bu sessizlik normal degil. Bu sessizlik dybala sessizliği.

Yav hala sol bek mevzusu, hiç gerek yok, barış oynar Kaan oynar, oynar da oynar. Ortasaha yok, sezon başı berbat planlama yapıldı hadi hata dersin, bari devrede eli yüzü düzgün bir ortasaha gelsin.
Bizim yönetim gerçekten anlamıyormuş bu işlerden onu anladım

Tete'ye Brezilya'dan ilgi Palmeiras olabilir bu kulüp sanırım sağ kanatlarına yüksek bonservisli 20 üstü falan teklifler vardı.

Transfer listesine sağ kanat oyuncusu da eklendi demek. Ne ara alacaz peki bunları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt