- 31 Ağustos 2021
- 69.414
- 49.703
- 3.258
ulen harbi inanasım çok geldi buna ya hahahahaMemet o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulen harbi inanasım çok geldi buna ya hahahahaMemet o
Ali Cabbar?
Ali Cabbar?
:ÇBarış Savaşı ozlettiren bir nöbet
Opsiyonsuz kiralamistir bjk çağlar oynamak için istiyordu feneri.Adamların sportif direktörü Porto falan varken fenere göndermeyiz dedikten sonra menemene ekmek atan kadrosunda 13 oyuncu sahibi ne oynadığını kimsenin bilmediği miniktaşıma göndereceklerini sanmıyorum
hangi takımlısınRenktaş mıyız onu söyle sen
Okan hocamı eleştirdiğim için kuş iması yapmıştın kaç gündür kendime gelemedim
Herhangi bir İspanyol kulübüne verseler de zaten aynı süreyi alırdı.Opsiyonsuz kiralamistir bjk çağlar oynamak için istiyordu feneri.

Ali Cabbar?
Menajeri kim Çağlar'ın? Gerçi kendisinin son hali Samet Akaydın'dan hallice idi.Çağlar Bjk diyorlar![]()
küme düşn leicsterda kadroya giremiyordu.Aletico neden aldı anlamadım bir kaç maç oynadı orda da sıvayınca sepetliyorlar işte.Bence çok ağır bir stoper hava toplarında iyi sadeceMenajeri kim Çağlar'ın? Gerçi kendisinin son hali Samet Akaydın'dan hallice idi.
bende hiç beğenmem . fazlasıyla overratedküme düşn leicsterda kadroya giremiyordu.Aletico neden aldı anlamadım bir kaç maç oynadı orda da sıvayınca sepetliyorlar işte.Bence çok ağır bir stoper hava toplarında iyi sadece
3 kiside ayri cikarim yapinca beyin yandi o yuzden rtsN'oldu ki üstad, Erden Bey'in kendi açıklaması bir veya iki transfer şeklinde. Ben söylemi yorumladım sadece.![]()
sen boksör müsün la gerçekten
bilemedim yav.(ister miyim yani emin değilim)Christian Eriksen