Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Tsliler maça gelen taraftarlardan çocuk olanları bile hedef gösteriyolar sosyal medyada.İcardi ve Muslera pankartı yapan çocuklarla beraber telefon kılıfı Galatasaray olanlarla ilgili açıklamalar yapıyolar.Ne bu düşmanlık yav..

Trt Avrupa maçlarının yayın hakkını almış sanırım

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer dönemi kapansa da rahatlasak. Her transfer döneminde sakatlarımız artıyor.

Boey'den gelen paraya 1 tane sol bek, 1 tane sağ bek, 1 tane 8 numara, 1 tane 10 numara transferi lütfen rica ediyorum.

Boeyden iyi para gelecek bari biz de iyi bir 8 yada 10 alalım genç biri olsun misal o ilgilendiğimiz belcika ligindeki 10 no gibi

Boey'in satılmasına karşı değilim 25 m euro iyi para seneye 1 sene sözleşmesi kalacak dahada ucuza gideceğine şimdi gidip kaynak yaratsın.

Değerini bulanı satacaksın ama planın hazır olacak Boey gidiyorsa gitmeden adamı indireceksin.

Boey'den gelen paraya 1 tane sol bek, 1 tane sağ bek, 1 tane 8 numara, 1 tane 10 numara transferi lütfen rica ediyorum.
3 aydir takimda eksik olan sol beki ve orta sahayi bekliyoruz, hala alinmadigina göre sag bek filan alinacagini düsünmüyorum.

Bu sene şampiyonluğu yönetim satmıştır.
An itibariyle sağ bek yok sol bek yok 8 numara yok 10 numara yok. Sağ kanat var mı şüpheli

Burhan Can Terzi: "Çok büyük bir sürpriz olmazsa Sacha Boey, 25 milyon Euro karşılığında Bayern Münih'e transfer oldu."

Boey'in satılmasına karşı değilim 25 m euro iyi para seneye 1 sene sözleşmesi kalacak dahada ucuza gideceğine şimdi gidip kaynak yaratsın.

Değerini bulanı satacaksın ama planın hazır olacak Boey gidiyorsa gitmeden adamı indireceksin.
Aga bunlar sol bek alamıyor. Şimdi sağ bek mi bekleyecegiz. Birde 10 no bekliyorum ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt