Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaz transfer dönemi başladığında da orta saha sol bek gerekti şimdide ortasaha sol beke sağ bekte eklendi.
Zeki çelik filan geleceğine sağ bek siz çıkalım daha iyi

Brandon Soppy daha fazla sure almak icin kiralik gittigi Torino’dan ayrilmak istiyormus. Italya’daki performansi hakkinda bilgim yok ama scout ekibi onay verirse satin alma opsiyonuyla birlikte kiralayalim.

bunun anlamı para yok abi bunu anlamayacak ne var ki

boey giderse de sağ bek ve sol bek alınacak işte

Yav git 20 milyona adam al demiyor ki kimse, ben ortasaha gelmezse nefesimiz yetmez diyorum, inşallah yanilirim

@Barış Savaş

gecen gun anlattigim adam vardi ya , konusunu actim senin icin:

Brandon Soppy daha fazla sure almak icin kiralik gittigi Torino’dan ayrilmak istiyormus. Italya’daki performansi hakkinda bilgim yok ama scout ekibi onay verirse satin alma opsiyonuyla birlikte kiralayalim.
1706214384754.webp

ya yazın olsa derim ki şu adamları bağlarız sağ-sol bek için. kış mevsiminde kim bize iyi sağ bekini versin çuvalla para vermeden. Bayern, boey istiyorsa elinden de bir şey gelmez iyi bir teklifte. çok fena tufaya geldik

hele birde şimdi herkes bunlar 25 aldı diye

kimi istrsek herkes 10 dan kapıyı açacak

Demirbay, Ndombele, Berkan
Eğer bir teknik direktör bu üçü ile şampiyon olabilceğine inanıyorsa yarın sözleşmesini yırtarım onun. Okan hocanın açıklamalarını kaale almayın, madem çok yeterli bi kadron var, Barış ve Kaanının oynamadığı bölge kalmadı, lig sonuncusu istspor karşısında iki stoperin ve iki kanadının yerini değişiyorsun devre arasında. Sol açığın belli değil sağ açığın tarihin en kötü transferi. Forvet olayına girmiyorum bile.Her maç ilk 11 in değişik, hadi onu geçtim her maç kanat beklerin belli değil. Okan hoca transfer konusunda ağzını açmasın bi zahmet. Taraftarı da SALAK yerine koymasın.

Hocaya ve emeklerine yazık gerçekten. Ne yapacak daha,devre arasında üç günde bir maç yaparken yeniden takım mı kuracak. İşe yaramaz tipleri topla, yarayanlar da gitsin... Satılmış rakipler, menajerler, medya, hakemler üzerine bir darbe de transfer! Altı ayda oyuncu alamayan yönetim üç günde sağ bek, sol bek, sekiz numara, on numara, sağ kanat mı alacak? Nerdeyse 5 transfer takımın yarısı demek, hocaya da yazık.

oliveira
ndombele
angelino
kazimcan
tete
ziyech

bu adamlarin hangisine güveniyoruz?

Yav git 20 milyona adam al demiyor ki kimse, ben ortasaha gelmezse nefesimiz yetmez diyorum, inşallah yanilirim

kişisel oalrak algılama sana demiyorum ama sen de cevap ver burada her konuyu hocaya sarmak için fırsat oalrak kullananlara sorayım

sizce kulüpte şu an orta saha alınacak para var da hoca yok bana almayın ndombele bana yeter diyor olabilir mi

yauv her argumanda zekiyi eklersen otomatik haklı olursun

çakallık yapma :)

rosieri ghezzalın pasları adam etti
defansif açıdan rezil bi bek
10 günde kimi alicaz ki gidip zekiyi alicaz iste. Boeyi atiyorum 20ye sattık diye sevinip 6sini geldigi gibi çöpe aticaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt