Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.049
- 39.837
- 2.953
23m+ 3m milli takima secilirse + 4m cl kazanirlarsa + 3m ligi kazanirlarsa. Toplam paket 33m işlerine gelirse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tete'nin brezilyalı olmadığı anlaşılana kadar görüşmeleri bitirmek lazım.
Gerçek tete suan nerede top oynuyor acaba yavTete ve Angelino bizde olmadı başka takımlarda çok iyi performans sergileseler bile üzülmem.

top kaptırıp düştüğü pozisyon komikti yavben bugun dombeleyi izlerken epey güldüm,hoca ne düşünüyor acaba bununla ilgili
30luk adamı 15e mi vericez sırf başka genç oyuncu tercih etsin diyeHe yav. Borcsuz takimlar bile dedigini yapamiyor. Öyle hareketi büyük takimdan teklif geldiginden sonra yaparsan, kolay kolay yetenekli genc oyuncu alamazsin bir daha.
Kriter değil, Boeyin yeryüzünde oynayamacagi takım yok,Bu transfer yatacak bence Bayern başkasını alacak. 20M + bonuslara ikna edebilirlerse bizimkileri okey. Kimse milli takım görmemiş Tr liginden defans oyuncusuna 30 kâğıt vermedi bu zamana kadar henüz
Okan hoca ortasaha istemiyorum dedi
PasaliccccccALLLAHHHH TÜM TAKIM SATILIYOR
Öyle dediğine bakmayın siz orta saha net gelecekOkan hoca ortasaha istemiyorum dedi