- 26 Ocak 2021
- 41.058
- 40.309
- 3.078
25 m euro + Mazraoui = Boey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
25 m euro + Mazraoui = Boey
Yorumlara bakinca mazroui iyi adam gibi gozukmekte. Lan madem iyi adam neden boeyi aliyo bunlar. Sakat falan mi
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Arsenal almasın diye
Bitane sagbekleri var mazraoui, ondanda memnun degiller
Arsenal niye alsin ki Boeyi yav. Arsenal suan forvet ariyo, sag bek listede bile yok. Bolognadaki Zirkzee veya Toneyi istiyor baska adam almiyacak buyuk ihtimal.
Yazılanlara göre konuşuyoruz yav
Hea okay. Laima midir nedir onada sovuyorlar bayaga. Hic bilmiyorum.
Hayırdır arkadaşım senin sorunun ne ? Şampiyonlugu fenere satmak flan . Aynı şeyleri yazıp duruyorsunBugunu unutmayin
Fenerle ayni puandayiz. İcerde bize gelecekler. Kazandigimiz an hem 3 puan hem ikili averajda one gececegiz. Fakat buna ragmen transfer yapmiyorlar
Sampiyonlugu fenere sattilar
Talep ettikleri bonservis bedelinde indirime gitmezler inşallah.Levent Tüzemen :Zeki Çelik'in menajeri ile görüştüm. Kendisi bana ingiltere Premier Lig'den bir teklifin olduğunu şu anda onlarla görüşme halinde olduklarını söyledi. bonservis bedeli olarak da 8 milyon euro istiyormuş Roma
Sol stoperde kötüydü. Sağ stopere geçince daha iyiydi.davinson ne rezil bi top oynadı yaw yalnız
tabi 11 yabanci cikalim ki sonra yedek kulübesi söyle olsun:seneye 11 yabancı oynayabilecekken rıdvan ve zeki isimleri büyük kepazelik