Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Can Yaygılı: “Galatasaray'dan yetkili bir isimle görüştüm.

Tete için de bir teklifin, bu sabah itibarıyla kulübe ulaştığını ve ayrılmasının kuvvetle ihtimal olduğunu söyledi. Ayrıca başka ayrılabilecek 2 isim daha varmış.”

Gencler alacağımız paranın yarısı bankalara mı gidecek ?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Yıllık faiz ödenme durumuna göre değişiyor diye biliyorum. Normalde hiç ödeme olmamişsa direkt yüzde ellisine el koyuyor Bankalar Birliği. Eğer borç ödemesi yapıldıysa bütün para kulübe de kalabilir. Kesin olan%15Renn'e ve%5 de menajerine gidecek. 25 milyonun%20'si kesin yok (6, 25) Kalan yaklaşık 19 milyon da muhtemelen Bankalar Birliğine gider 9-10 milyon ile transfer yaparız artık!

valla iyi paralar konuşuluyor tamam da
ben 50m euroda alsak şu transferden kadro kalitesini arttırabileceğimizi sanmıyorum,
umarım doğru kullanılır gelecek para
Aynen öyle iyi para gelse bile yerini doldurup kadro kalitesini 5 gün içinde nasıl arttıracağız gerçekten büyük soru işareti. Hadi parayı yaza bıraktın diyelim o zamanda şampiyonluğu ve dolayısıyla 35 milyon €'luk CL gelirini taça attın demektir. İyi transfer parası gelmesinden daha önemli bir süreçteyiz sıkıntı biraz da o zaten...

25 net istiyoruz biz anlatılana göre 25 + bonuslar olunca 3.75 Fransız klübüne gidicek
Gitsin hocam oda anlasma zamaninda yapicak bisey yok bu cocuk dibi gorup geldi bu gunlere.Bizi bir basamak olarak gordugunu soyledigi bir demeci vardi galiba onunu acmak lazim.Dogrusuda bu onemli olan parayi duzgun harcamak

Ali Can Yaygılı: “Galatasaray'dan yetkili bir isimle görüştüm.

Tete için de bir teklifin, bu sabah itibarıyla kulübe ulaştığını ve ayrılmasının kuvvetle ihtimal olduğunu söyledi. Ayrıca başka ayrılabilecek 2 isim daha varmış.”
devre arası yarıştayken bu kdr adam satmak iyi bir şey mi bilmiyorum

Muhtemelen 2 isimden biri Nelsson

Tete dışında ayrılıklar sezon sonuna bırakılmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt