- 1 Ağustos 2014
- 63.809
- 74.997
- 4.338
Olması gereken buYonetim 'hard' oynuyor bu oyunu.
Yok öyle oyuncuyu ayartıp 15den açmak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olması gereken buYonetim 'hard' oynuyor bu oyunu.
hemen simdiTete icin resmi teklif geldi
25 net istiyoruz biz anlatılana göre 25 + bonuslar olunca 3.75 Fransız klübüne gidicek25+5 dogruysa bokunu cikarmaya gerek yok guzelce vedalasalim ama parayi kullanicak zaman en onemlisi plan varmi ondan emin degilim
inançlı 1 kardeşimiz.
Yıllık faiz ödenme durumuna göre değişiyor diye biliyorum. Normalde hiç ödeme olmamişsa direkt yüzde ellisine el koyuyor Bankalar Birliği. Eğer borç ödemesi yapıldıysa bütün para kulübe de kalabilir. Kesin olan%15Renn'e ve%5 de menajerine gidecek. 25 milyonun%20'si kesin yok (6, 25) Kalan yaklaşık 19 milyon da muhtemelen Bankalar Birliğine gider 9-10 milyon ile transfer yaparız artık!Gencler alacağımız paranın yarısı bankalara mı gidecek ?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Zhegrova treni kaçmıştır dimi?Zenit 10 milyon euro veriyorsa alsin Tete'yi, yerine de Rusya Liginden Garre'yi almak lazim baskasi kapmadan.
müfessir diyorum olum ne hatimi ne haccıinançlı 1 kardeşimiz.
2 defa kuran hatim etmişliği var
Son maaş zammından sonra umreye gitmeyi düşünüyordu
Aynen öyle iyi para gelse bile yerini doldurup kadro kalitesini 5 gün içinde nasıl arttıracağız gerçekten büyük soru işareti. Hadi parayı yaza bıraktın diyelim o zamanda şampiyonluğu ve dolayısıyla 35 milyon €'luk CL gelirini taça attın demektir. İyi transfer parası gelmesinden daha önemli bir süreçteyiz sıkıntı biraz da o zaten...valla iyi paralar konuşuluyor tamam da
ben 50m euroda alsak şu transferden kadro kalitesini arttırabileceğimizi sanmıyorum,
umarım doğru kullanılır gelecek para
30 verin şerefsizler...
kaynaksiz duyum
22101320G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gitsin hocam oda anlasma zamaninda yapicak bisey yok bu cocuk dibi gorup geldi bu gunlere.Bizi bir basamak olarak gordugunu soyledigi bir demeci vardi galiba onunu acmak lazim.Dogrusuda bu onemli olan parayi duzgun harcamak25 net istiyoruz biz anlatılana göre 25 + bonuslar olunca 3.75 Fransız klübüne gidicek
devre arası yarıştayken bu kdr adam satmak iyi bir şey mi bilmiyorumAli Can Yaygılı: “Galatasaray'dan yetkili bir isimle görüştüm.
Tete için de bir teklifin, bu sabah itibarıyla kulübe ulaştığını ve ayrılmasının kuvvetle ihtimal olduğunu söyledi. Ayrıca başka ayrılabilecek 2 isim daha varmış.”
kaynaksiz duyum
22101320G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lille ucuza birakmaz.Zhegrova treni kaçmıştır dimi?
Ali Can Yaygılı: “Galatasaray'dan yetkili bir isimle görüştüm.
Tete için de bir teklifin, bu sabah itibarıyla kulübe ulaştığını ve ayrılmasının kuvvetle ihtimal olduğunu söyledi. Ayrıca başka ayrılabilecek 2 isim daha varmış.”