Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize kim gelecek beyim. Orta saha gelmeyecek miBoey bir de Tete gidebilir, daha fazlasi yanlis olur biz burada sampiyonluk mucadelesi veriyoruz. Geri kalan icin sezon sonuna randevu verilmeli.
Kafesledin diyosun sal beni diyosunSamet sal beni kardeş. Benden sana ekmek çıkmaz. Evet iftira attım amacım burada yazıp algı yapıp suyun diğer tarafına avantaj sağlamak. Sende beni çok güzel kafesledin. Sağol eline sağlık.
Hoca gelmeyecek dedi. Defansa/kanatlara oyuncu istedigini soyledi.Bize kim gelecek beyim. Orta saha gelmeyecek mi
Zeki konusunda katılıyorum. Yusuf Sarı iyi bence ama.Yusuf sarı zeki çelik
Dünyanın en rezil 2 oyuncusu bizden uzak dursunlar
Hareketli saatler bizi bekliyor EmrecimTakim dagildi
7 gün sonra avrupaya liste veriyoruz yetisecek mi yeniler
Şampiyon da ön eleme oynayacak garanti para nerede var?Abi futbolu bende takip ediyorum kendimce ve temel kurallarını da biliyorum merak etme
Yani garanti para var, eleme oynamak var. Bu durum gelecek transferin süreçlerini bile etkiliyor, ligi erken açıp hırpalanıyorsun var oğlu var yani...
Yönetim bu adama sormamali bence. İnşallah onlar dusunuyordurHoca gelmeyecek dedi. Defansa/kanatlara oyuncu istedigini soyledi.
Ndombele de gidebilir fakat dedigin gibi Nelsson filan kalmali. Abdulkerim SOS vermeye basladi, Kaan da ayni + Sanchez daha tam hazir degil gibiBoey bir de Tete gidebilir, daha fazlasi yanlis olur biz burada sampiyonluk mucadelesi veriyoruz. Geri kalan icin sezon sonuna randevu verilmeli.
Cenk galiba. 24 civari olmaliRekor 22.5 , kiralık YAV
Arda 25’e gitmedi miRekor 22.5 , kiralık YAV
Sormak la alakasi yok ki, orta sahaya kimse gitmeden nasil oyuncu alacaksin 6-7 oyuncumuz var o bolgede. Kontenjan dolu. Sol bek oncelik demis. Boey gidince kesin oraya yabanci biri alinir. Tete giderse oraya da takviye yapilmasi gerek , yani bir yabanci oyuncu. Ndombele gitmeden orta sahayi unutalim.Yönetim bu adama sormamali bence. İnşallah onlar dusunuyordur