Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış'a 20 m teklif varsa hemen satılabilir, yeni Barışlar çıkartırız sıkıntı yok.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tüm takım satılacak sonra Kiralık lar geri dönecek ama tüm Kiralık lar ve ver eli torrent sezonu

Ben demiştim geçen sene BAY'a yakında teklifler gelmeye başlar diye.

Tip olarak tam EPL ve Bundesliga topçusu. Müthiş geliştirdi kendisini özellikle bu sezon sergilediği gelişim bütün genç yerli futbolculara örnek olmalı.

34 yaşındayım ben hayatımda fiziksel olarak böyle güçlü böyle ayıboğan başka bir Türk futbolcu hatırlamıyorum. Hem Allah vergisi hem de kendi azmi sayesinde nerelere geldi çocuk 1,5 senede.

Mertens skor katkısı inanilmaz düşük, iyi niyetinden şüphem yok ama 10 numara mevkisi için skor katkısı lazim. Mutlaka transfer gerekiyor oyun kurucu bölgesine.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha ziyade ortasahamız kısır gol konusunda geçen senede böyleydi bir nebze Oliviera gol atıyordu

bu takımın amacı para kazanmak değil kupa kazanmak

tabiki oyuncu satar kar eder olayı döndürür

ancak paralar büyük diye ligde yarışta olan ve avrupada hedefleri olan takımın devre arası bütün takımı boşaltmaz

barışa yazın da teklifler gelir sakatlanmadığı sürece

angelino olayından sonra hala rıdvan tarzı bir bekte ısrar ediyorsa hoca kesinlikle hata yapıyor
Rıdvan için ciddi bonservis ödenmesine ben de karşıyım ama fiziken şaşırtıcı derecede bitik Angelino kadar aciz kalmayacaktır. Hele kiralık ve zorunlu olmayan opsiyonla gelirse fena iş olmaz. Burada konuşulan Locko' yu hiç gözüm tutmadı mesela...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt