Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.866
- 94.921
- 4.978
Yıl 2024 halen Serhan Türk duyumları atılıyor

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yıl 2024 halen Serhan Türk duyumları atılıyor
Ne yazık ki CL gelirleride dahil edilmiş buna rağmen zar zor 34 m TL kar edebilmişiz ciddi sıkıntılar var. Önümüzdeki aylarda muhtemelen sezonu zararla kapatma ihtimalimiz yüksek gözüküyor.Kasım ayında CL gelirleri falan olmama ihtimali yüksek bir de bildiğim kadarıyla sponsorluk gelirleri falan peşin alınmadıysa ödeme planına göre ödeme gelince yansıyor sanırım bilançoya. Yine 1 milyara yakın kar sene sonuna doğru değil bu sezon bittiğinde 1 milyara yakın kar edeceğini söylemişlerdi. Gerçi ondan sonra faizlerde ciddi yükselme oldu o yüzden 1 milyara yakın kar olmaz herhalde ama 500'e yakın kar olur herhalde.
fenerinkini bulabilir misin? nereden bu kadar karNe yazık ki CL gelirleride dahil edilmiş buna rağmen zar zor 34 m TL kar edebilmişiz ciddi sıkıntılar var. Önümüzdeki aylarda muhtemelen sezonu zararla kapatma ihtimalimiz yüksek gözüküyor.
![]()
Ne yazık ki CL gelirleride dahil edilmiş buna rağmen zar zor 34 m TL kar edebilmişiz ciddi sıkıntılar var. Önümüzdeki aylarda muhtemelen sezonu zararla kapatma ihtimalimiz yüksek gözüküyor.
![]()
Buradan fenerin mali tablosuna bakabilirsiniz. Bizimkilere biraz göz attıktan sonra onlarada bakacam açıkçası merak ediyorum CL gelirleri yokken bu kadar kar nasıl açıklamışlar.fenerinkini bulabilir misin? nereden bu kadar kar
Florya'nın borcunun Mecidiyeköy'de ki rezidanslar kapatıyor hatta bir miktar para artıyordu. Ama bu kadar fark olmamalıydı içeriğine iyice bakayım bulabilirsem paylaşırım.Florya geri alındı. Kemerburgaz tesisleri de kendiliğinden olmuyor borcun büyük kısmı bundan kaynaklanıyor.
yapılmıyor ki kemerburgazFlorya geri alındı. Kemerburgaz tesisleri de kendiliğinden olmuyor borcun büyük kısmı bundan kaynaklanıyor.
Buradan fenerin mali tablosuna bakabilirsiniz. Bizimkilere biraz göz attıktan sonra onlarada bakacam açıkçası merak ediyorum CL gelirleri yokken bu kadar kar nasıl açıklamışlar.
bizim sponsorlar dolandırıcı mı çıktı ki lan
Kemerburgaz iptal mi oldu yawyapılmıyor ki kemerburgaz
sözde oraya geçecektik bu ocakta :')
dursun yine sıkıp duruyor sürekli
batıyoruz oğlum ne kemeburgazıKemerburgaz iptal mi oldu yaw
Kemerburgaz için daha da erken hatırlıyorum ben hattayapılmıyor ki kemerburgaz
sözde oraya geçecektik bu ocakta :')
dursun yine sıkıp duruyor sürekli
Sponsorluklar benim dediğim gibiymiş bu arada para alındıkça gelirleri yansıyor. 1.5 milyar TL olan sponsorluğun sadece 500 milyonluk kısmı gelmiş şunu atlamamak lazım bu Kasım ayına kadar olan Florya'yı aldık onun için kredi çektik sonra o kredi Aralık ayında mı ne kapatıldı sanırım bunlar var. Sezon sonunda kar için 1 milyar TL demişlerdi ondan sonra faizler arttı o kadar olmasa bile 400 milyon TL civarı bir kar açıklarız diye tahmin ediyorum.Ne yazık ki CL gelirleride dahil edilmiş buna rağmen zar zor 34 m TL kar edebilmişiz ciddi sıkıntılar var. Önümüzdeki aylarda muhtemelen sezonu zararla kapatma ihtimalimiz yüksek gözüküyor.
![]()