Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene istikrarlı bir 11'in yanında iyi bir rotasyonda yakalayamadık en azından ilk 11 oturmuş olsa 3-4'de kenardan jokerimiz olsa bende devam edelim derdim ama bu kadar kaosun içinde Boey'de giderken lige full konsantre olmak daha iyi olabilir diye düşünüyorum.
Anladim hocam 2. Daha zor yoldan gittigini bilmiyordum dediginiz gibi sampiyon olup kolay kuralardan slye kalmak daha mantikli

Tete piyasası olan bir brazilyali. Bizde tutmadı fakat neden zarar edecegimiz şekilde gidilmesi gerektiğini söylüyorsunuz. Sikebahce hiç yararlanamadigi brumayi bile kaç paraya sattı. Bu şekilde yorumlar yapan bence art niyetli

1 haziran itibarı ile elde kalacak oyuncularımız ile oluşan -aşağı yukarı- kadromuz:

kaleci
sağ bek

sanchez
apo
sol bek
torriera
8 numara
BAY
kerem A
zaha
icardi

günay
kaan
nelsson
emin
kazımcan
berkan
demirbay
yunus
on numara
sol açık
yedek forvet

100 m euro income ile şu kadroyu mükemmelize etmek zor değil bence.

zaha kerem ve barışın aynı anda forvet arkasındaki üçlüde 11de olduğu takım çok başarılı olamaz

aman umarım 2-3 milyon euro için seneye sözleşmesi bitecek oyuncunun transferinden vazgeçmez Münih.

Valla birazda boey gitmek istiyor hani bu yeni bişey değil son 2 sezondur gitmek istiyor bu adam gitmek isteyeni tutamazsınız Şuan göndermesen beleşe gider sezon sonu
Ben de bundan korkuyorum acgozlulugumuz yüzünden herifi rekor paralara satacakken sonra sezon sonu 10 verene vermek zorunda kalacağız.25+5 gayet müthiş para işte ver gitsin

Galatasaray‘li yetkililer uçağın kalkmasını engellemek için Tanguy Ndombele‘yi kalkış pistine oturttu. İstediği rakamda ısrarcı olan Galatasaray yöneticileri Ndombele‘ye pistten sakın kalkma emri verdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt