- 23 Temmuz 2011
- 75.536
- 51.069
- 4.693
Bu ali naci neyin kafasını yaşıyor gene. Bu herif fenerli başka açıklaması yok şu haberinin.
Ne yapalim olm biz mi verelim herife
Dingile bak mutlu edin dio
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ali naci neyin kafasını yaşıyor gene. Bu herif fenerli başka açıklaması yok şu haberinin.
Sağ beke Zeki bir topçu lazim
Hollanda'nın 2.si değil 3.sü geliyormuş ama Portekiz'in 2.si.Fark tabiki var ama Portekiz ve Hollanda 2.si direk katılıyor olması lazım olay off turunda bunların 3.'sü Fransa'nın 4.'sü olacak sanırım. Çok daha zor olsa bile eleyebileceğimiz takımlar. Bir de CL olay offu da kolay -zor bakmamak lazım Kopenhag'ta elemelerden geldi yine Molde'yi gördük sezon başında o bölgeden takımlar daha hazır oluyorlar
Değerli ahbabım ben her daim Galatasaray menfaatleri diyorum. Olur da alışkanlık nedeniyle ceza panelinde elin benim ismime gider diye belirteyim dedim.Her gün transfer de transfer diye ağlayanları ise bu akşam itibarıyle uzaya yollama kararı aldım.
Herifler dedigin bayern rtaş bir zahmet alsınlar istedikleriniHerifler 1 günde gelip alabiliyor resmen. Biz çingene pazarlığı yapıyoruz bütün istediğimiz topçuların kulüpleriyle

Bu sabah öyle bir şey yoktu. Yalı çocuğunun paralı köpekleri yeni eklemişler demekFenermarkt daki bu bilgi doğru mu? Daha önce Boey'de böyle bir yazı yazdığını hatırlamıyorum yeni eklemişler sanki onun bunun çocukları
Ekli dosyayı görüntüle 231937