Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20240126_162956.webp

hakim ziyech afcon'dan döndükten sonra gs'ın aşağı yukarı 12-13 maçı kalmış olacak.

kendisi bu 12-13 maçın 10'unda oynarsa zaten champ oluruz sıkıntıya gerek yok.

Gerekirse 3-5-2 oynayalım panik transfere gerek yok 8 numara 10 numara sağ açık bize acil lazım.

Vanderlan ve Asssignon alinsa kanatlar baya hizlanir.
İsmi geçen Seneya tarz olarak daha Boey'e benzettim ben acaba daha ucuz olmaz mı? Gerçi Strasboug'un sahibi Chelsea'nin sahibi mi ne olmuştu birileri almıştı o yüzden oradan da oyuncu almak zor olabilir.

İsmi geçen Seneya tarz olarak daha Boey'e benzettim ben acaba daha ucuz olmaz mı? Gerçi Strasboug'un sahibi Chelsea'nin sahibi mi ne olmuştu birileri almıştı o yüzden oradan da oyuncu almak zor olabilir.
İstatistiksel olarak baya sağlam duruyor hakkaten.

163223_datamb.football.webp

Fiyat konusunda bir bilgim yok oynadigi kulup biraz gicik yani para problemleri yok, ama defansif olarak istatistikleri digerlerinden cok daha iyi duruyor

Fiyat konusunda bir bilgim yok oynadigi kulup biraz gicik yani para problemleri yok, ama defansif olarak istatistikleri digerlerinden cok daha iyi duruyor
Aynen Boey'in yerine onun olması daha iyi olur gibi geldi bana ve liste başı ve görüme haberleri de çıkmıştı sonra bir anda diğer isimler geldi ben bu ismin olma ihtimalini daha yüksek buluyorum ve daha doğru olur gibi. Bu Assignon biraz Rosier tarzı gibi ondan daha hızlı.

Tete'den 9 üzeri kazanırsak benim için tarihin en iyisi 2. Oyuncu satışı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt