Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdülrahim Albayrak'ın açıklamalarını gördüm anladığım Dursun Özbek 1 dönem daha aday kendisi listede Erden Timur'a devam etmesi yönünde kendisine ikna çalışmaları var. Dursun Özbek ile Kemerburgaz tamamen bitene ve Florya projesi ilk aşaması bitmesi için 1 dönem daha kal diye görüşülmüş acaba görüşen diğer kişiler kim onları bilsek yönetim listesini az çok tahmin ederdik. Yalnız ben Özbek devam Albayrak, Metin Öztürk'ün yerine gelecek ve Erden Timur devam gibi anladım.

Abdülrahim Albayrak'ın açıklamalarını gördüm anladığım Dursun Özbek 1 dönem daha aday kendisi listede Erden Timur'a devam etmesi yönünde kendisine ikna çalışmaları var. Dursun Özbek ile Kemerburgaz tamamen bitene ve Florya projesi ilk aşaması bitmesi için 1 dönem daha kal diye görüşülmüş acaba görüşen diğer kişiler kim onları bilsek yönetim listesini az çok tahmin ederdik. Yalnız ben Özbek devam Albayrak, Metin Öztürk'ün yerine gelecek ve Erden Timur devam gibi anladım.
Açıkçası diğer isimler konusunda yorum yapamam ancak Erden başkan devam etmez ise çok üzüleceğim. Devam etmese haksız sayılmaz, yalnız kendisine büyük teveccüh var taraftar olarak. Henüz ilk konuşmalarında hedefe Avrupa şampiyonluğunu koymuş bir isim Erden bey, Galatasaray kimliği ile birebir uyan bir vizyon ve misyona sahip. Yönetimde yokluğu büyük güç kaybı anlamına gelir, ayrıca Dursun Özbek başkanlığı daha da kırılgan hale gelebilir.

Son düzenleme:
Abdürrahim Albayrak yeniden dönme gayesindeyse ufak bir rolü kabullenmez ve çok çatışmalı bir yönetim sürecine tanıklık ederiz gibi geliyor

Abdürrahim Albayrak yeniden dönme gayesindeyse ufak bir rolü kabullenmez ve çok çatışmalı bir yönetim sürecine tanıklık ederiz gibi geliyor
Anladığım Metin Öztürk'ün yerine yada bir ihtimal Cemal Özgörkey'in yerine 2. Başkan yada Başkan yardımcısı olarak gelecek sanki.

Anladığım Metin Öztürk'ün yerine yada bir ihtimal Cemal Özgörkey'in yerine 2. Başkan yada Başkan yardımcısı olarak gelecek sanki.
Tamam da gelirse bir şeylere karışmak isteyecektir ve bu bizim için hayırlı olmayabilir

Yoksa sadece kadrodaki topçuları mutlu etmeye uğraşsa ve bizi çok sevdiği devletin kurumlarına ezdirmese yeterli, ama bu ona yetmeyecektir

Zaten lobisi de abartılıyor, kendisi ikinci adamken tff/mhk/pfdk/tahkim kulübümüzü şimdikinden beter şişliyordu

Tamam da gelirse bir şeylere karışmak isteyecektir ve bu bizim için hayırlı olmayabilir

Yoksa sadece kadrodaki topçuları mutlu etmeye uğraşsa ve bizi çok sevdiği devletin kurumlarına ezdirmese yeterli, ama bu ona yetmeyecektir

Zaten lobisi de abartılıyor, kendisi ikinci adamken tff/mhk/pfdk/tahkim kulübümüzü şimdikinden beter şişliyordu
Bu sefer transfere falan karışmak isteyeceğini sanmıyorum. Yine TV'ye falan çıkar belki ama o kadar yani. Cengiz dönemi gibi olmaz yani o kadar sorumluluk falan vermezler. Kendisi de dediklerinde samimiyse futbolcular ile ilgilenir yeni tesisin eksikleri yeni projeler falan.

Bu sefer transfere falan karışmak isteyeceğini sanmıyorum. Yine TV'ye falan çıkar belki ama o kadar yani. Cengiz dönemi gibi olmaz yani o kadar sorumluluk falan vermezler. Kendisi de dediklerinde samimiyse futbolcular ile ilgilenir yeni tesisin eksikleri yeni projeler falan.
Bence sen her zaman yaptığın gibi temenni ile öngörüyü karıştırıyorsun

Bence sen her zaman yaptığın gibi temenni ile öngörüyü karıştırıyorsun
Öngörü yapmak için listeyi görmek lazım. Listeyi görmeden öngörü yapamam ki. Lakin Albayrak'ın transfer işlerine karıştırılacağını pek düşünmüyorum. Metin Öztürk'ün yerine geçer gibi geliyor bana. Ondan farklı olarak oyuncularla falan daha yakın ilişkiler kurar sorunlarını çözer falan Cengiz döneminin öncesi gibi.

Onlar da şöyle bir şey var sanırım Arda'yı ve diğer satılan oyuncuları genellikle peşin paraya sattılar ama alınanları falan taksitli olduğu için bu kar oldu. Ama dediğin gibi Fener bu konularda o kadar şeffaf değil Ali Koç gidince anlaşılır asıl durumları. Aziz Yıldırım'da da benzer olaylar vardı yine dediğin gibi.
pesin satıp taksitle almakla alakası yok. diyelim ardayı 10 milyona sattılar. arda'nın lisansının book degeri çok düşük oldugundan o paranın tamamı gelir olarak görünüyor. aynı dönemde 10 milyon verip baska bir futbolcu aldılar diyelim. futbolcu aktife girdigi icin bu sefer 10 milyon giderlerde degil bilanco icinde gorunuyor. yani net nakit akısı sıfır olmasına ragmen bilancoda kar gorunuyor. bu kar 4 yıl icinde eriyecek yeni gelen futbolcunun sozlesmesi 4 yıllık ise.

Abdurrahim Albayragi ne zaman görsem ister istemez tedirgin oluyorum

Diger esas faaliyetlerden kar kalemine 700 milyon gommusler bir onceki donem 100 milyonmus tum kar burdan geliyor aciklamasi varmi ? denetci sirkete sormak lazim bu denetleme firmalarinda calismis biri olarak

Kac para istersen okadar kar cikartirsin bu kadar basit borsaya kote firmasa bunu yapmak sucmu suc ama kilifina uydurup devam ediyorsun spk ciddi sekilde incelese tum klupler kapiya kilidi vurur yani makyajli tablolar inanmayin hic birine ali koc gorevi biraktigi gun yeni gelen baskan dogru borcu aciklar

Not :Denetci firma Bdo Denet yani dandik bir firma koca calisiyordur normalde ilk 100 bellidir bu siralamanin tepesindekiyle calismak risktir istedigini yaptiramazsin
bdo dunyanın en buyuk 5 denetcisinden biri yav ne dandigi

Yalandan bir sol bek alıp kapatağız gibi duruyor bu transfer dönemini

evet topçularımıza kol gibi laflar sokunca hepsi uçuşa geçecek. biraz daha gayret, hatta ana avrat denenebilir.

KAP - Kulüplerin 1 Haziran-30 Kasım 2023 arası faaliyet raporları:

Galatasaray - 34 milyon TL kâr

Fenerbahçe - 663 milyon TL kâr

Beşiktaş - 459 milyon TL zarar

Trabzonspor - 854 milyon TL zarar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt