- 3 Haziran 2015
- 56.734
- 65.873
- 4.143
30u geçmedigini görünce ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aminYolun izin acik olsun din kardeşim. Insallah başarili olursun orda
Iste sayisal olarak dolu oldugu icin yapti o aciklamayi bence. Memnun oldugundan degil. Orda giden olursa aliriz anca ortasahayi benceSezon başında fellik fellik orta saha adam vazgeçmiş olamaz. Orta sahadaki heriflere teklif yok belli
Iste sayisal olarak dolu oldugu icin yapti o aciklamayi bence. Memnun oldugundan degil. Orda giden olursa aliriz anca ortasahayi bence
Kim Tete icinmi bu fiyat?15 milyonu KAP'ta görünce uyanır belki bazıları ama zor...
Adamın Lig 1 düzeyinde ikili mücadele kazanma oranı filan korkunç iyi gerçektenSenaya'ya şimdi baktım 1 milyon görünüyor şikecimrkt ta. Bu yaşta Boey'e yakın istatistik yapmış defansif olarak. Bu adam bu istatistiklerle 20 yaşında ve 1 milyon ise acil alınır. 2 saat öncesine kadar adamın adını bile bilmeyen bir renkdaşınız olarak kendisine kefilim.
Bence 5 ten aşağıya kapıyı açmazlarSenaya'ya şimdi baktım 1 milyon görünüyor şikecimrkt ta. Bu yaşta Boey'e yakın istatistik yapmış defansif olarak. Bu adam bu istatistiklerle 20 yaşında ve 1 milyon ise acil alınır. 2 saat öncesine kadar adamın adını bile bilmeyen bir renkdaşınız olarak kendisine kefilim.
Bayernin 10 no su varmi?boeyin yanında barış savaşıda bayern forumuna kitleme fikri çık aklımdan
Katiliyorum iki bekte atletik olursa kontra futbolu bize islemezYani Boey varken Ndao gibi bir adam çıkıp bizim kalemizde tehlike oluşturabiliyor muydu şimdiye kadar, dün ilk yarıda 2 kere çıktı ciddi tehlike yarattı adam