Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2009 gibi facebook’ta kankaların diye bi alan vardı millet kiz arkadaslarini ekliyordu oraya

Benim hic arkadasim yoktu

Sena diye fake hesap olusturmustum onu kendi hesabımda kankam olarak tanımlamıştım her paylasimimi begeniyordum o hesaptan

Senaya yazinca aklima geliyor
tapatalk_1652039390067.webp

seneya daha çok isterim gibi geliyor hiç izlemedim ama defansif olması daha iyi bence.Umarım aldığımız paranın 7-8msini falan da Kamada denilen hucüm fukarası adama gömmeyiz.Blas falan filan olur biraz daha kıvrak bir adam olsun.

2009 gibi facebook’ta kankaların diye bi alan vardı millet kiz arkadaslarini ekliyordu oraya

Sena diye fake hesap olusturmustum onu kendi hesabımda kankam olarak tanımlamıştım her paylasimimi begeniyordum o hesaptan

o zamanlar senin mental

Ne ridvanmis arkadas Rangers gibi takimdan Galatasaray a gelecek birde kiralik 4 aylik gelmek istiyormus sanki atleticoda oynuyor defol gelme istemez

Federasyon özel izin vermediği müddet bu numarayı asla alamaz. Hatta izin vermezler imkansız yani.

Bundesliga'da maksimum 40'a kadar oluyor numaralar. 40 üzeri ise atıyorum kadroda 41 oyuncu varsa 41 numara 42 oyuncu varsa 42 numara diye devam ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt