Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SAYIN Divan kurulunda "Bunlar nasıl borçlar - topçuya maaşa GSTV " diyenlere saydırılsnı boey'in bonservis parası ... müstahak bir uygulama olur

Sacha Boey’u 30 milyona satip yerine Assignon 4-5 milyona alinirsa kagit ustunde dogru bir is olur.

Assignon 2 yil once Dogan Alemdar’i izlerken gozume carpmisti. Boey kadar guclu degil ama profil olarak biraz benzer bir oyuncu. Hizli, atletik ve hirsli bir oyuncu olarak hatirliyorum. Ligin ilk yarisinda duzenli olarak oynarken birden Desire Doue’nin kardesi formayi kendisinden kapti. Sebebini ogrenmek icin Rennes’li taraftarlarin yorumlarini okumak lazim.
Duygusal bir tercih yapmış olabilirler

Sacha Boey’u 30 milyona satip yerine Assignon 4-5 milyona alinirsa kagit ustunde dogru bir is olur.

Assignon 2 yil once Dogan Alemdar’i izlerken gozume carpmisti. Boey kadar guclu degil ama profil olarak biraz benzer bir oyuncu. Hizli, atletik ve hirsli bir oyuncu olarak hatirliyorum. Ligin ilk yarisinda duzenli olarak oynarken birden Desire Doue’nin kardesi formayi kendisinden kapti. Sebebini ogrenmek icin Rennes’li taraftarlarin yorumlarini okumak lazim.

Bana videolarda agresif bir adam gibi geldi savunması çok iyi olmasa bile(öyle diyorlar) atletik ve agresif olması çok önemli bizim ligde

assignon'u kesen guela doue de cok iyi sag bekmis. calim yemiyor. kafa toplarini aliyor. pas hatasi yapmiyor. henuz orta yapmadi ama.

Rennes bizle iş yapmaktan mutludur Boey sayesinde. Assignon dışında başka oyuncular için de görüşülebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt