Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nasıl da layk attırdım ama zuhahaha :dbak hala
8/10 numara transfer edileceğini düşünüyorum, edilmeli. türkiye liginde hücumda iyiysen bir şekilde şampiyon oluyorsun......................... Muslera
Assignon.. Sanchez.. Apo.. Acuna
.............. Torreira.. Demirbay
Zaha/Barış.. Mertens.. Kerem
........................ İcardi
Kadro buna doğru gidiyor bakalım
nasıl da layk attırdım ama zuhahaha :d
En az 13 Şubata kadar sakat gözüküyor. Saracchi, Onyekuru gibi isimleri artık unutsak mı?saracchi ye baktım sakatlıktan ıyı donmuş takımı camıayı tanıyor..Bence çok yuksek potansıyellı ve 25 yasında.Alternatıf bıle olsa denerdim ben olsam..Boca junıorstan belkı alınır..
Kızı yakın takiptesin bakıyorumda![]()
Yeni Açık
Futbolu futbol olduğu için sevenlerin, taraftarın hissini merkeze alanların kanalı. İletişim: [email protected]youtube.com
Burada o
Kolay kolay bırakacaklarını sanmıyorum maalesef, takım kaptanı bir de.Portekizli, kaşar, skorer ve arıza topçu. En sevdiğim. Fakir Bruno Fernandes'i denebilir
Kaçtı o tren hocam. Kimse vermez 30. Ama biz 12'ye falan alıp 5 sene tam katkı alabiliriz bu adamdan.
Gül sen okanim son gulen iyi güler
Taraftara kulağını asmasın min 20barış iyi topçu ama çok iyi bir topçu değil ne yazık ki
o fiyatlar iyi fiyat
+ güçlü
+ azimli
+ müthiş pozitif bir mental
- saha görüşü
- teknik
- karar vermede geç kalma
- genel olarak futbol zekası
fazla geliştirebilecek konular değil handicapları