- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
Yine Lazio'lu Vecihi transferinde olduğu gibi TT operasyonu gerekiyorsa bir saatte organize olup yangın yaparız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fm de hep alırdım bunu çok iyi gelişiyorduMertens'in muadillerinden biri. Hücumda her yerde oynuyor. Yaş 29 olduğu için büyük kulüp trenini kaçırdı. Yıllardır da ciddi katkı veriyor. Milli takıma da sürekli çağırılıyor. İmkan varsa kapıp gelirdim.
Ekli dosyayı görüntüle 232038
Ekli dosyayı görüntüle 232039
Ekli dosyayı görüntüle 232040
Bunu kimse gecemiyormus
8 maç toplam 750 dk oynamış adamın neyini atalım. Pas verişlerini mi atalım? orta açmaya çalışmasını mı? Götüne vura vura gönderdiğimiz Angelino'dan ne farkı var bu adamın bu sezonunun? Ben bir fark göremedim. Ha pardon varmış angelino 6 yaş daha genç ve şuan da hazır halde.Acuna için maçlardan sadece hata yaptığı alanları kesmenin skils videolarından ne farkı var? Saçma sapan işler yapmayın.
Aynı işi Boey için de arasam yaparım.
İcardi,Ronaldo ya da Harry Kane’nin sadece kaçırdığı bomboş golleri kesip buraya atıp leş forvet de diyebilirim bu mantıkla.
çok iyi oynarsa seneya da oynatırız :dd
Bu ne saçma düşünce Rıdvan geliyorsa çek Dubois'i hem sağ beki hem de sol beki yedeklesin.
Boey için gözyaşı döktün mü palamacuna yerine ömer bayram gelsin hiç değilse yerli
ACUNA ÇÖPÜNÜ İSTEMİYORUZ
Dogru degil bu, whoscored’a gore Senaya’nin mac basina calim yeme ortalamasi 0.8, Assignon’un ise 1.1opta verilerine gore fransa liginin en cok calim yiyen 4. beki
Sağa Assignon alıyorsak sola Locko idealmiş bu arada. Hava topu ve defansif aksiyonlar gayet iyi.