Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acuna tam bir Ömer Bayram ama kısa vaadeli çözüm için denenebilir sakatlığı yoksa.Kısa süre içerisinde 2 beke de nokta atışı yapmamız çok zor. En azından 1 beki sezon sonuna bırakıp adam akıllı birini almalıyız oraya.

ne olurdu bir 30 milyonumuz olsada boeyimiz bizde kalsaydı
yolun açık olsun Aslan parçası

benım bildigim yalı bey kıskanclıktan ferdiyi skimskiyi filan paranın yarısını kendi verip birilerine iteler

Dünden beri olan acuna mesajlarını okudum bazılarına katılmak ile beraber şunu anlamanızı istiyorum acuna eğer sakat değilse formsuz değilse 4 ay bizi çok rahat götürür arkadaşlar ha sol bek takımın en iyi olduğu bölge olmaz ama çok çok rahat bizi götürür son 4 senede kimler oynadı o mevkide bi düşünün . Umarım genç yetenekli boey gibi ilerde para edecek birisini alırız o ayrı konu

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok kötü bir duruma düştük aslında. Son anda boey gitti. Bunu bilen yabancılar bize artık fahis fiyatlar çekerler. Umarım gelen parayı en iyi şekilde degerlendiririz.
Rennes'teki sağbek oyuncu ile kesin anlaşma sağlamışız doğru ise eğer,Erden Başkan bunu düşünmüştür bence.üzülmeye gerek yok.Keşke Ndombele takası olsa ballı kaymak olur.Adı geçtiği için söylüyorum.

Ulan Sacha yi öyle görmek eski sevgilini başkasıyla görmek gibi bir şey

Boey’in yerine işe yaramaz bir adam alınırsa bu satış başarısı gölgede kalır. Buna gerçek bir satış başarısı demek için önce Boey’in yerinin doldurulması gerekir. 30’u almayı biliyorsun. O zaman gerekiyorsa 10-15’i vermeyi de bileceksin. Sakat ve çöp adamlarla uğraşmayacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt