Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ROGON değildi, 2022 yazında ROGON'a geçti. Hatta o nedenle fener'e gidecek yalanları vardıŞuan Stellar. Stellar’dan önce Rogon’du bize geldiğinde.
Rogon’a baktım şimdi. Bize iteleyebilecekleri bariz bir oyuncu var;zaten Samiyen Haber bize önerildiğini yazmıştı. Menajerlik payını düşürürken kesin bize bunu da aldırdılar.
Ekli dosyayı görüntüle 232100
Wendel haberi hiç çıkmıyor aksine. Taraftar dillendiriyor sadece , taraftar yorumunu gören kolpa hesaplar ve muhabirler haber giriyor sonraDoğru olduğunu sanmıyorum da Wendel haberi her transfer döneminde kesin bir kere çıkıyor. Okan Hocanın ciddi ciddi istediğine inıyorum Wendel i orta sahaya, bunun sebebi de Başakşehir-Sporting eşleşmesi olabilir. Tıpkı Angelino ve Zaniolo transferlerinde olduğu gibi Okan Buruk rakip olduğu ve beğendiği oyuncuların peşine düşüyor sonrasında fırsat olursa
Wendel de gördüğüm kadarıyla Rusya ligindeki en iyi performans veren oyuncuların başında geliyor
sunu ben sana desem 6 ay trip atarsinSana soran mi var
Bana da Dubois i geri çağırma fikri çok mantıksız gelmiyor, Barış ve Dubois sezon sonunu getirir orada. Barış Alper e sağ bek konusunda bir fırsat vermekten yanayımEn mantıklısı Dubois'i çağırmak. Dubois'den daha iyi bek alabileceğimizi pek zannetmiyorum
Sabun yazmışSeri cezalar var renkdaslar dikkat edin sabun yasakli kaynak.
Bilmem
@Oral Sever son sözlerin nedir şahin