Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 14.404
- 8.998
- 1.203
Sola Rıdvan'ı alacaksak sağa defansif yönü kuvvetli bi adam şart.Rıdvan'ı beğenirim ama savunması angelino'dan daha iyi değil hatta pozisyon alması muhtemelen daha kötüdür
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonservisle filan gelmesin istemem. Yabancı sınırı yok seneye. Bence direkt yabancı oyuncu lazimrıdvanı isteyenleri gerçekten anlamıyorum herif burdayken bok gibiydi nsakalayı falan kesemedi
oraya gitti ilk 11 topçusu olamadı
sırf Türk diye alınacak bir adam değil hele 5-6 falan skandal olur
barış da kaan da çok daha iyidir rıdvandan sol bekte
dediğim gibi hayal ettirdiği gibi olmadı. ama kaç tane sol bek geldi gitti. şuanki takım dahil linnes kadar performans alamadın çoğundan. (ki sağbekte o kadar değildi de)yetersizdi linnes
fark yaratan bir topçu olmadı hiç
dündüz topçu çıktı
biz onu alırken premier lige yollama hayali ile almıştık
Evet boey ve tete satışından 40m öyro kaldırdık.
Şimdi 3 transfer yapmamız gerekiyor.
Sağ bek sol bek 8.5 yahut 10 numara.
Belirtilen mevkilere yapılacak transferleri ve kadrolarınızı bekliyorum.
Teşekkürler
Erden'in de belirttiği gibi sosyal medyada her taraftan saldırıyorlar örgütü gibi davranıyorlar. Bu nedenle oyuncularımız hakkında yalan ve dedikodu yayarken dikkatli olun.
@Can Erdenerden kim ya
erden başkanım diyeceksin
Boey'in satış kapı gelse de ona göre netleşse bir şeyler artık.
bayern tıp şirketi değil mi çoktan çözmeleri lazım idiMedical kismindan da ok gelmeden kimse kap icin bildirim yapmaz ki
şu adını yazamadığım bi kasaba takımından yarım düzine gol yiyen takımın sol bekimiydi o ?sosyal medyada geziniyorum heryerde ferdi var gören sanacak boey değilde ferdi satılmış![]()