Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Musso adım adım geliyor Muslera sonrasına. İç basın daha tam uyanamdı dış basın her hafta haber giriyor

bu arada her defasında eli kolu bağlanmış bir kulup olamaz olmamalı!!!!

durmadan bir tıkanıklık durmadan bir son an çözüm harekatı var

yıllardır bu böyle!!!!

yazında 1 ay transfer yapamadık ağustos ayında limitlerimiz olmadığı için

fredle symanskiyi kaçırmışız o ara kimbilir bilmediğimiz daha kimleri kaçırdık

erden başkanımı çok seviyorum ama bu bir ekip işi
öyle sadece ayhanla gardiyle fln olacak iş değil

kulup planlaması için pro bir ekip kurulmalı

yok kimse gitmezse kimseyi alamıyoruz filan olayları saçmalık ve bahane!

şimdi yarın allah göstermesin puan farkı 5 puana açılırsa oluşacak yangını düşünemiyorum!

biz yine savunacağız ama savunmakda bi yere kadar göz göre göre böyle hatalar yapılmaz

berkan kendi topçuöuz olmasa transfer yapamayacağız! bu kabul edilemez!
kimse gitmezse kimseyi alamıyoruz bahanesinin üzerine hiçbir oyuncumuzu değerinde satabilecek bir profesyonel ve pazarlama ekibi de yok, szalai çöpünü 15 e sattılar!!!

Yönetim aston villa ile görüşmeli bonservisi alınmayacaksa göndersinler zanioloyu zaten yeni adam almaları da zor görünüyor zani hem forvet arkası olur hem sağ kanat şutları bile iş görür
Almayacaklari bariz. Kesinlikle geri cagirmaliyiz hucumun 4 mevkisinde de oynar. Takimdaki alayindan da iyi oynar

Musso dunyanin en sacma isi olur. Yahu kaptan hala cok ama cok iyi hala mac alan kaleci. Yasi masi umrumda degil İtalyada Brezilyada 42 yasina kadar oynayan kaleciler var

Haluk Yürekli: "Icardi'nin yarın ilk 11 oynamasını beklemiyoruz, Sanchez'i de ilk 11'de bekliyoruz."

Milan'a ve siyahi kardeşlerimize destek için Chukwueze'yi 6 aylığına ücretsiz kiralayabiliriz.

bu arada tüm ağustos ayında transfer yapamama sebebini transferin son günü öğrenmenizde çok büyük bir felaketdi

sen taraftara söyle tffye baskı yapsın

fbnin limiti yokken sırf taraftar baskısıyla transfer yapmıştı!!!!

biraz iş bilmek gerekir!

sen daha neyin ne olduğunu anlamamışsın orada. ffp işini görüştüğümüz futbolcuların, menajerlerin ve kulüplerin bilmemesi gerekiyordu. çünkü oyalıyorduk tamamını, limit açılana kadar bekletebilmek için.

fenerin şaklabanlık yaptığı limit ile bizim limitin de alakası yok. 2 sene avrupadan men yiyince anlatırdın iş bilme muhabbetini.

Nelsson’dan para kazanmak istiyorsak bu transfer doneminde satmayi dusunmeliyiz ve o gune kadar oynamaya devam etmeli. Takimda kalirsa Davinson tekrar forma’yi alir ondan sonra kendisini sezon sonu aldigimiz paraya bile zor satariz. Aslinda Nelsson varken sezon basinda o maliyete Davinson’un alinmasi hataydi da bu baska bir mevzu.

Gelecekleri gectim gidecekler bile gidemedi hala

Angelino icin aylardir gorusme var sonuc yok

Ndombeleden olmayacagi bariz adamin futbolla isi yok ama gitmiyor. Gitsin diye gorusme var mi bile belli degil

Zaha hala piyasasi varken yollanmali ama gundem yok

Tete kendini bulmasi icin kiralanmali ama gundem yok

Ziyech istemeye istemeye kalacak gibi

6 sene olacak fenerbahçe ferdi kadıoğlunu transfer edeli.
ismail kartal gelip bek yapana kadar doğru düzgün iyi maçı yoktu neredeyse.
neredeyse ilk 4 senesi boşa geçti ferdi’nin…
3. yılı sonunda “senden olmayacak genç” diyebilirlerdi mesela.
en nihayetinde bugün milli takımının bekinde oynuyor çocuk.
15-20 bonservisler konuşuluyor.
ben size daha başka bir örnek vereyim.
2022 yazında buradan herhangi birine sorsak ben de dahil, 5-6’ya hemen satardık boey’u. daha başka bir şey söyleyeyim.
eğer strasbourg kulübü zorunlu opsiyonu kabul etse 2,5 milyon euroya gidecekti.
gidin barış alper’in başlığına bakın neler neler yazılmış bundan önce.
sabretmeseydik ne olacaktı?
kalli örneği verilmiş, ki benim için çok çok değerli bir adamdır.
mesela kalli boliç’e siktir çekti, o siktir çektiği boliç yıllarca fb’de oynadı.
boliç’in yerine oynattığı papen mustafa’nın o sezon hariç başka sezonu yok.
futbolda sabır var.
martin odeegard’ı real aldı ama adam kendini arsenal’de buldu.
derwall 84’te geldi, ilk şampiyonluğu 87 senesinde kazandık.
tete ve zaha üzerinden konuşacağım.
5 ayda harcanacak adam değiller.
ezeli rakibimiz elimizden 11 milyon euro verip irfan can’ı aldı 3 sene evvel.
yuhalandı, küfür edildi. en nihayetinde bu sezon tüm kulvarlarda 11 gol 9 asistle oynuyor.
son olarak okan buruk ile bitireceğim.
okan hocanın ayağı 1993 yılında kırıldı. 1996 yılında hoca gelene kadar ortalıkta yoktu.
he bu arada çoğu arkadaşın yaşı yetmez.
96-2000 kadrosundaki türkler var ya, çoğu gözden çıkarılmıştı.
mesela tribünler suat&tugay’ın adı kumarbaza çıkmıştı.
sonradan türkiye’nin en iyi sol beki olan hakan ünsal için neler söyleniyordu.
bunlar hep sabırla oldu işte.
19 Ocak 2024 12:40 · gurrpegi
Olay bu futbolda bazen sabır gereklidir. O yüzden bizim olan oyuncuları hemen çöp ilan edip geçmemek lazım. Bu tabi Ndombele için geçerli değil çünkü onun artık kendisine saygısı kalmamış kötü oynamak, formsuz olmak başka kendine bakmamak o kadar zaman geçmesine rağmen sakatlık yaşamadığın halde hala kilolu olmak başka bir şey.

sen daha neyin ne olduğunu anlamamışsın orada. ffp işini görüştüğümüz futbolcuların, menajerlerin ve kulüplerin bilmemesi gerekiyordu. çünkü oyalıyorduk tamamını, limit açılana kadar bekletebilmek için.

fenerin şaklabanlık yaptığı limit ile bizim limitin de alakası yok. 2 sene avrupadan men yiyince anlatırdın iş bilme muhabbetini.

sen erden timurmusun?

Geçen sezonun bütün maçlarımızın özetini izledim bugün. Bu seneki kadar olmasa da fena doğranmışız bir kez daha tespit ettim. Solbek diye bişey 2 senedir yok. İcardi 20.haftadan sonra şuanki olduğu gibi kalıba gitmis ilk geldiğinde zayif gözükmesi o yüzden. Açık oynayan tüm takimlarin içinden geçmişiz. Bizim takım oyununu büyük ihtimalle bu sene cozmusler çünkü geçen sene özetlerinde ayni bu seneki oyun kurulumlarini görüyorum. Ek olarak Yunus rashica hatta zaniolo ve sergio gibi katki aldığımız adamlar bu sene yok. Acilen toparlanmak lazım daha da statiklesmisiz geçen seneye göre. Geçen sene sürekli alan değiştiriyor adamlar bu sene ayaklarına bekliyorlar en büyük fark bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt