Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İdare etsin diye aldığın adamlar hem idare edemiyo hem de genel takım kalitesini düşürüyo

Şu an bakasetasa hiç yoktan iyidir diyip onun için yusufu harcıyosun,yusuf içinde cicaldaudan iyidir diyip cicayı harcıyodun

Böyle transfer de bakış açısı da doğru değil
katılıyorumda ; Yusufta oyuna silah zoruyla çağırılmış gibi sürekli mızmız modunda o nedir yaaa. Hırs 0 nasıl olacak bilemedim .Umarım isviçre havası iyi gelmiştir diyeceğimde orada da olmamış.

Mesela şöyle salaklıklar yapmayız umarım. 1-2 seneye 2-3’e bırakırlar. Sassuolo Başkanı da uçup kaçıyordu

Bu Samiyen ortalığı yemliyor mu kolpalıyor mu belli değil. Ya da bizim yönetim piyasadan anlamıyor net şekilde. Kamada’nın 6 aylık sözleşmesi var, nasıl kiralayacaksın zaten. Kaldı ki adam 6 ay bekleyip bir daha imza parası alabilir. Hem Lazio’nun bonservis hem de Kanada’nın isteği yerine getirmek salaklık olur. Ben yönetimi eleştiririm. Bir ara Thuram Mhuram yazıyorlardı, bizimkiler onlara gidiyorsa daha büyük felaket. İşin özü piyasada düzgün bir maliyetle alabileceğimiz adam devre arası yok. Ya yazı tura transferi yaparız ya da ederinin üstünde para verip oyuncu alırız. Yönetim hangi yolu izler bilmem

Istersen oluyor

Bu kadar sessiz kalınması hiç hayra alamet gelmiyor bana, birileri Erden Timur’u pasifize etmeye çalışıyor gibi

Anlaşılan transfer yapılmayacak işte para yok muhtemelen futbolcu satışı yapamadığımız için kaynak yaratamıyoruz mevcut kadroyla yola devam.

İkinci alternatif fenere şampiyonluk sözü verildiği için bizimkilerde gereksiz harcama yapmak istemiyor olabilir zaten 2.lik garanti gibi duruyor.

Juan Miranda Betis'in sol beki daha önce bize yazılmıştı sezon sonu sözleşmesi bitiyor uygun fiyata bırakabilirler. Luka Thomas Leicester kiralık gitmişti Ocak'ta geri dönmüş onun da sezon sonu sözleşmesi bitiyormuş mesela onu da önermiş olabilirler.

Dedikleri gibi birini göndermeden kimseyi alamayacağız.

Koşulsuz şartsız transfer yapabilseydik, zaten Trabzon maçı öncesi yapardık. Trabzon maçı kritik bir maç.

Dedikleri gibi birini göndermeden kimseyi alamayacağız.

Koşulsuz şartsız transfer yapabilseydik, zaten Trabzon maçı öncesi yapardık. Trabzon maçı kritik bir maç.
sol bek her şekilde alınacak. hocanın dediklerini dinle. Başkalarının yazdıklarını okuma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt