- 26 Kasım 2012
- 179.215
- 241.309
- 5.688
Ne diyor ahbert
Rıdvanı keşfeden altyapı hocasını tebrik ederek başladı şimdi Kamada türkiyeye sıcak bakmıyor diyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyor ahbert
Avrupa keremsiz kalmamalı. Bencil olmayalım.saç ekilir ama kerem'in yeri dolmaz
Sakat diye yollamışlardır. Benim demeye çalıştığım şey takımına katkı veren bir oyuncuyu makul bedellere alamayacağız. Yoksa kadro dışı, takımında rotasyonda bile geri planda olan isimleri alabiliriz tabi ama anlamı olmaz.Adami alalim demiyorum. Sözlesmesi bitiyor ve sözlesmesinin sonuna kadar kiralik yolladilar.
Transfere gerek yok
Angelino meselesi çözülürse bir sol bek alalım yeterli
Avrupa Ligi'nde zaten ne transfer yaparsak yapalım geçemeyeceğimiz ekipler var
Sparta Prag gibi takımları elemek için de transfere gerek yok
Ligde zaten Bjk deplasmanı haricinde kalan her maçta favoriyiz transfer yapmasak bile
Parayı yaza saklayalım
avrupa kereme cl maçlarında yeterince doyuyor zaten dert etmezlerAvrupa keremsiz kalmamalı. Bencil olmayalım.
@Mehmet Mehmetoglu kulak ver
avrupa kereme cl maçlarında yeterince doyuyor zaten dert etmezler
Yakından izlesinler
Tinerci değil mi o. GS düşmanı herifOgün Şahinoğlu kolpa yapıyor
Tinerci değil mi o. GS düşmanı herif
Yıllık 10m yatırım yaptıkları Icardi ye güveniyorlar.Golcü sol bek alacaklar herhalde yoksa ondekiler gol atamiyor
Serhan Türk kritik bilgiler veriyor
Sevinsem mi yoksa ayağındaki bandajla ya da iğneyle oynayacağı için üzülsem mi bilemedim.
Reklamları bittiyse atmaya başlar herhaldeYıllık 10m yatırım yaptıkları Icardi ye güveniyorlar.
geçen sene gargara yaparken böyle demiyordunReklamları bittiyse atmaya başlar herhalde
O geçen seneydi. ben GS i daha çok seviyorum. Futbolcuları anlık severim. Sonsuz sevgim GS adirgeçen sene gargara yaparken böyle demiyordun
çok duygusalO geçen seneydi. ben GS i daha çok seviyorum. Futbolcuları anlık severim. Sonsuz sevgim GS adir