Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gs düşmanlığından fb maçında banko penaltısı olmasına rağmen maç çıkışı açıklama yapıp gsliler rahat dursun diyen s.hurma, devre arası as yerli solbekini şu sınır ortamında ucuza bırakır mı sanıyorsunuz :D

rıdvanı da çok tutmuyorum ama levente max vereceğim para 1m olur

levent mercan harbi kaliteli isim. almanyayı az tarasak aslında daha ucuza aynı kalite bulabiliriz
Hurma çok ister o çocuğa

Kuşlar isterse bedava yollar gerçi

Ama bizden çok ister

Ne Galatasaraymış arkadaş

Ne kadar çok canlarını yakmışız zamanında

Levent veya Rıdvan'a bonservis verilmez. Gereksiz maliyet. Kiralık olursa derinlik için olabilir. Avrupa maçlarında ikisini de as sol bek olarak düşünmem. Ligde zaten idare ediyorsun. Şu takımın savunma değil hücum problemi olduğunu görmemek imkansız. Tüm bütçeyi 10 numaraya basalım, gerekirse tek transfer o olsun.

Noldu şu Almancı sol beke, Freiburg'da mı neydi? Bu Karagümrük beki falan nedir abi, geldiğinde Kazımcan'a bile rahmet okutacak adamlar için parayı çarçur etmezler inşallah.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Levent mercan bize karşı iyi oynamıştı diye hatırlıyorum çoğu maçtada etkiliydi sanırım ben daha yaşlı sanıyordum yaşı gençmiş uygun olursa denenebilir

Hurma çok ister o çocuğa

Kuşlar isterse bedava yollar gerçi

Ama bizden çok ister

Ne Galatasaraymış arkadaş

Ne kadar çok canlarını yakmışız zamanında
Hurma deyince direk aklıma Amrabat olayı geliyor.Aylarca kan kusturdu. 8 milyona düşürebildik USD. Hayrınıda pek göremedik ama .Günlerce sayemizde gazetelerde fersah fersah boy göstermişti o vakit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt