Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1705775620750.webp

kaleci en iyisi bizde

bekler desen yedek kaan bile rakiplerin beklerinden fersah fersah daha iyi, angelinoyu bile kullanamayan bir hocadan bahsediyoruz
fizikli bek oynatabilir çünki
teknik beki oynatacak kapasitesi yok

stoperler desen kıyas bile kabul edilmez

6 no desen torreira-kaan var rakiplerde yok bu ikili

8 no tek derdi olsun oraya çare bulamamasıda hocaya yazar

10 no mertens, ziyech, keremd, zaha, tete
hepsi burada oynayabilir

kanatlar desen rakiplerde yok böyle kanatlar ama hepsi birden FORMSUZ! allah allah niye hepsi formsuz acaba!!!!

forvet desen icardi, bakambu var

bu takımın oynayamamasının tek sorumlusu OKAN BURUKDUR!!!!
Transfer ve kadro planlaması facia adamın. Teknik adam dediğin kendi oyun planına göre oyuncu profili belirleyecek. Çok alakasız adamlarla ilgileniyor.

Midtsjö ve Dubois yı niye gönderirsin? Tam sana göre adamlar. Zaha’dan verim alamayacağını bilmem lazım. Veto etsene. Barış Alper gibi adamlar ile oynarsın sen anca. Vecino gibi bir tosbağa ile ne yapacaktı acaba?

Yönetim ne O. Buruk’a danışmalı. Ne kendi başına transfere kalkışmalı. Bize bir kadro uzmanı lazım. Bu kafalarla batarız yani.

Bütün yaz icardiye adapte olduk en zorunu yaptık en kolayını yapamadık inanılmaz gerçekten.. icardi ve son gün sanchez çok büyük oyuncular kenarlara dokunmayıp 2 tane orta saha alamadık yav delirecem yav

Eğer söylenenler gibiyse zaten %60 forma giymesi imkansızdı dönüşü için hazırlıklara başlayalım.
%60 maç sayısı Avrupa + Lig de ise Avrupa'da final yaparlarsa toplam 50 maç. oluyor onun da %60'ı 30 yapar hali hazırda 20 maçta forma giydi zaten. Ligse sadece 22-23 yapıyor 14 maç forma giydi hali hazırda. Yani nasıl imkansız oluyor anlamadım.

%60 maç sayısı Avrupa + Lig de ise Avrupa'da final yaparlarsa toplam 50 maç. oluyor onun da %60'ı 30 yapar hali hazırda 20 maçta forma giydi zaten. Ligse sadece 22-23 yapıyor 14 maç forma giydi hali hazırda. Yani nasıl imkansız oluyor anlamadım.
O şekil olmayabilir tam detaylarını yönetim söylese iyi olacaktı ama bunu dahi bilmiyoruz muhtemelen 50 maç x 90 dk = 4.500 dk x 0.60 = 2.700 dk > Şu an 950 dk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt