Hakan Kağan
10 Numara!
- 26 Haziran 2010
- 10.632
- 3.000
- 1.618
Skordan önemlisi bjk dep 45-70 arası hariç hiçbirinde ezilmedik.Elimizdne kaçırdık puan kayıplarındaÇoban gs taraftarı en son ne zaman 10 derbide 7 galibiyet gördük
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Skordan önemlisi bjk dep 45-70 arası hariç hiçbirinde ezilmedik.Elimizdne kaçırdık puan kayıplarındaÇoban gs taraftarı en son ne zaman 10 derbide 7 galibiyet gördük
Menajeri kendi öneriyor Bjk’ye de önermişHallerin 8, bonuslarla 10 milyon brüt maasi varmis BILD gazetesine göre. Adama Icardiyi yakin maasi verip yedege mi cekecegiz?
Çoban mıÇoban gs taraftarı en son ne zaman 10 derbide 7 galibiyet gördük
metin beyin hırvatistan ziyaretleri incelenmeliMetin Öztürke benziyor
Hayatım boyunca ilk olabilir yaw. TS Jk’yi falan çok rahat yeniyorduk gerçi de malum camiaya bile koyuyoruz artıkÇoban gs taraftarı en son ne zaman 10 derbide 7 galibiyet gördük
Herif yazında gelmiyordu salmak lazım bu japonu artık gelmiyor işte dünyada başka 10 mu yok yavKamada niye buraya sıcak değil biz o kadar çok istiyorsak liste başıysa en azından Nagatomo'yla iletişim kursunlar.
![]()
Sana dün ne demiştim amaMetin Öztürke benziyor
Hayatım boyunca ilk olabilir yaw. TS Jk’yi falan çok rahat yeniyorduk gerçi de malum camiaya bile koyuyoruz artık
kamadanın tutmayacağı aşikar ya
Pasalic cuk olur gibi. Forvetle os arasına köprü olurum diye bağırıyor resmenkamadanın tutmayacağı aşikar ya