Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha ve Tete inşallah açılırlar ihtiyacımız var bu adamlara . Ziyech den ve Ndombele den umudum yok en büyük transfer aslında bu adamları geri kazanmak olur . Angelino da artık yok diyebiliriz

Kesin olarak verimli olmayacak isimler;
Angelino
Oliveira

Afrika Kupasi'ndan dönüste ne verecekleri belli olmayanlar:
Ziyech
Bakambu

Tartisilmasi gereken oyuncular:
Ndombele
Tete

Seneye 12 yabancinin olacagi yerde bu adamlardan en fazla 1'ini kadroda tutabilirsin. Artik transferde aksiyon alip bir seyler yapmamiz gerekiyor.
Hadi Tete bile neyse ama Ndombele nasil hala tartisilmasi gereken kisminda ya

fatih hocaya bak ts iyi kadro fetişi bitmiyor. ne zaman tsden iyi jenerasyon çıksa iyi oyuncularına çöküyor

bir karar vermemiz gerekebilir

icardi gelince zaha ile 442 oynarız beklentisi hayal kırıklığı ile sonuçlanabilir

mertens küçümsenmemeli

baskı ve karşılamada çok etkin adam

eğer 4 4 2 oynayacaksak torreira yanına hayvani 8 almamız gerekiyor mesela mangala gibi

yoksa mertens rolüne uygun 10 almamız lazım

bir karar vermemiz gerekebilir

icardi gelince zaha ile 442 oynarız beklentisi hayal kırıklığı ile sonuçlanabilir

mertens küçümsenmemeli

baskı ve karşılamada çok etkin adam

eğer 4 4 2 oynayacaksak torreira yanına hayvani 8 almamız gerekiyor mesela mangala gibi

yoksa mertens rolüne uygun 10 almamız lazım
Medyaya bakarsak halen 10 numara isteniyor direk 4-4-2 oynayacağımızı pek sanmıyorum.

Mertens bu seviyedeyken zaten oynanmaz 1 tane daha oraya oyuncu gelecek muhtemelen maç içindeki planlara göre direk Icardi-Zaha dönebiliriz bir B planımız olur ama oyun başlangıcını beraber yapacaklarını sanmıyorum.

@Tugay Elser hallerin son durumu nasıl bilgin var mı

Dortmund teklif gelirse yazin satmayi istiyormus diyordu BILD. Adam o hastalik yüzünden sanki biraz bitik durumda. Öyle boy pos olmasina ragmen, antrenmanda takim arkadaslari adami eziyormus, yani orda da sahadaki gibi iyi performans veremiyormus ve bu Dortmund icin endiselendirici bir durummus.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt