Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbolun 1 numaralı önceliği fizik

kaan ile barış hem fizikle hem de öne koşuyla fark yarattı

türk takımları ve taraftarları fizik konusunu çok atlıyor
Biz atlamıyoruz sene başından beri fizikli hayvan 8 yazıldı en iyi en iyi diye diye ndombele geldi :)

Bizi istemeyeni biz hic istemeyiz. Kamada ejderi surunsun lazyoda

Zahadan beklentimiz 1e1de çok rahat geçmesiydi. Ümraniye bekine karşı bile üstünlük kuramadı. Gerçekleri konuşalım Zaha çok daha iyi olmalıydı
Zaha gibi adamlar takim ayiriyor iste umraniyeye istanbula motive olmuyorlar macin adi buyudukce zaha motive oluyor birde ust uste mac oynasaydi farkli olurdu 2 mac daha 90 dakka sahada kalsin sakatlanmasin fark yaratmaya baslar

abdülün 0-3ten sonra bişeylere sinirlenip sarı görmesi !!! :asd: :asd: :asd:

acaba ne diye itiraz etti bağırdı hakeme aşırı merak ettim ya
Bilerek gördü sarı kart sınırındaydı İstanbulspor maçında cezalı olacak fırsat bu fırsat diyip pozisyonda direk hakeme tepki göstermiştir. :asd:

acaba Ziyech de kendini bulur mu ya Zaha gibi.Ziyech bu arada gitmeden önce Zaha'dan daha fazla güven veriyordu.Ziyech'in burda normalde çok rahat çift hane yapması lazım ya adam çok rahat pozisyon yaratıp şut atıyor ama işte onun da sağı solu belli olmuyor mental çok sorunlu
Ziyechi isin icine katarsak zaha gibi savunma yapmaya ikna edersek takima aidiyat hissedip oynarsa transferin kralini yapmis oluruz tek basina hucum aklini 3 seviye yukari cikar konusmak lazim ya kafayi versin yada hic donmesin kalsin

Zaha gibi adamlar takim ayiriyor iste umraniyeye istanbula motive olmuyorlar macin adi buyudukce zaha motive oluyor birde ust uste mac oynasaydi farkli olurdu 2 mac daha 90 dakka sahada kalsin sakatlanmasin fark yaratmaya baslar
Zannetmiyorum, o eski atletikliği yok ya maalesef. İnş düzelir tabi

Zannetmiyorum, o eski atletikliği yok ya maalesef. İnş düzelir tabi
Atletizme ihtiyaci yokki zaha cokmu atletik adam elinden geldigince geri geliyor
Arkasinda boey var azicik kafayi verse tadicin durdugu yerden oyuna akil koydugu ligte ziyech cift hane gol asist rahat yapar yeterki ben bu takima aidim desin

Uyumaya devam edin

Dursun ozbek istifa
Erden timur istifa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt